Mammapoeng i fleng!

Hei mandag og ny uke! Helgen har jeg brukt til å samle mammapoeng i fleng. Lørdag var det duket for jentedag med mine to små. Marielle fikk penger til bursdagen sin og de brant i lomma:) Så da ble det en liten shoppingtur hvor lekebutikken skulle utforskes. Deretter koste vi oss på cafe. Jentene mine vokser så fort. Utrolig koselig å sitte på cafe og skravle med de. Høre hvordan de tenker, føler og deres meninger. 

Siden vinteren uteblir så kjøpte vi skøyter til Marielle på vei hjem. Jubelen stod i taket da jeg overrasket de med tur til skøytebanen før vi dro hjem. Små barn, små gleder. Neste gang må jeg teste mine skøyter også. Tror det er 20år siden sist…. Kan bli farlig. Det var to slitne jenter etter en slik dag. Søndag tok vi en liten tur på skøytebanen igjen. De ville vise pappa. Deretter tilbragt vi nesten 3 timer i svømmehallen. Jeg er ikke så veldig fan av svømmehaller, men hva gjør man ikke for barna…? Jeg fikk faktisk svømt 1000m, så da ble jeg fornøyd også:) Begge jentene er så trygge i vannet. Hopper, kjører sklie, dykker og er ikke redd for vann. Godt å se og ikke minst se fremgangen for hver gang vi er i svømmehallen. 

Helgen har med andre ord vært en tid for å samle opp poeng på mammakontoen. Ikke at den var så tom fra før av, men jeg skal dra bort hele neste helg. Så da er jeg godt rustet for en Margit helg. Jeg skal fortelle dere mer om den. Herremin som jeg gleder meg!

Vi skal komme oss ut døren her og reise til helsestasjonen. Marielle er jo nå 4år så da er det tid for 4års kontroll. Lille store jenta mi!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg