Alle gode ting er 3, eller?


Hei Tirsdag! 15 grader i kjølehjørnet er ikke innafor. Kanskje ikke så rart jeg synes det var noe feil. Igår fikk jeg besøk av reperatør for 3.gang på de 4 årene vi har hatt kjølehjørnet vårt. For ca 1år siden stoppet det helt, deretter stoppet det for andre gang, og i helgen synes jeg det ikke virket så kaldt som det pleier. Vel, 15 grader er vel ikke mye å skryte av. Good bye kylling og karbonadedeig!

Fordelen med en jevn strøm av reperasjoner må være at jeg får ryddet og vasket inni det. Utrolig mye vi samler opp og sparer på når vi alikevel har plass. Jeg virkelig elsker å ha kjølehjørne og vil ikke bytte til vanlig kjøleskap. Det er ingen problem å ha selskaper, handle inn til jul eller alltid ha mye kald drikke. Ulempen er når du må tømme det helt… Men dere, er vi bare uheldig eller er det flere som opplever at kjølehjørnet ikke varer så lenge? Vårt er fra Norcool.

For en tid tilbake gikk jeg over til en ny såpe her hjemme. Den er kjempemild, lukter godt og erstatter så og si alle vaskemidlene her hjemme. For den kan brukes til husvask, klesvask, bilvask, oppvask (ikke maskin) osv. Jeg har testet den på vindusvask etter anbefaling fra andre, og det er det råeste jeg har sett. Så igår dro jeg frem såpen for å vaske glasshyllene i kjølehjørnet. Snakk om å skinne!

Info om såpenForever Aloe MPD 2XUltra er et allsidig og konsentrert flytende rengjøringsmiddel. Det fungerer like godt til alle typer vask av klær som til rengjøring av gulv, bad, fliser og til oppvask for hånd. Den rengjør effektivt opp smuss, løser opp fett og fjerner flekker uten å ripe eller ødelegge overflater. Forever Aloe MPD 2XUltra er et allrengjøringsmiddel som virkelig gir grunn til navnet. Forever Aloe MPD 2XUltra er uten fosfor, og de aktive stoffene, tensider, som inngår er lett biologisk nedbrytbare. Det fører til at negativ miljøpåvirkning minsker. Den inneholder dessuten mild Aloe vera for å virke mykgjørende for dine hender og klær. Inneholder ingen optiske blekemidler. Nye Forever Aloe MPD 2XUltra er dessuten dobbelt så konsentrert som vår tidligere MPD. Det gjør at du sparer emballasje og dermed også minsker miljøpåvirkningen. Finnes HER!

Da får vi bare krysse fingrene for at alle gode ting er 3!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg