Vil du være med til Gøteborg?


Er det lov å glede seg ihjel når man skal på tur til Gøteborg i helgen? Jeg gjør ihvertfall det. Ikke bare skal jeg til en storby, men jeg skal også reise uten mann og barn. Det vil si full me-time, noe som skal bli veldig godt nå. Etter en ganske tøff høst så skal det bli deilig å få lufte seg litt:)

Jeg skal bo på Gothia Tower Hotell i Gøteborg. Ser det ikke helt amazing ut? Det er et 5-stjerners hotell med utsikt over Liseberg og Gøteborg. Baren i 24.etasje har panoramutsikt over Gøteborg. Det ser også ut til å ha fint treningsrom (viktig!) og spa. Nå skal jeg ikke være så mye på hotellet, men jeg elsker fine hoteller. Grunnen til at jeg skal dit er fordi Forever arrangerer Scandinavian Gathering 2017. Her samles forhandlere fra hele Skandinavia til foredrag, treninger, mingling, middag og party. Årets kick off 2017! På slike arrangementer spares det aldri på noe. Jeg gleder meg til å oppleve dette, og se hva de overrasker oss med.
Vet du hva det beste er? Jeg har kvalifisert meg til denne turen, så den får jeg spandert av Forever. I starten så tenkte jeg at jeg ikke klarte å jobbe meg opp til dette. Men jobben er jo så gøy, så da har det nesten gått av seg selv. Det er enklere å jobbe seg opp mot noe når man har et mål. Jeg er veldig målbevisst så når jeg setter meg mål så går jeg all in og det gir resultater. Vil du være med å kvalifisere deg til neste tur? Jeg ser etter nettopp deg, og kan veilede og hjelpe deg. Løypa har jeg gått opp før deg, det er bare å følge de. ([email protected])Antrekkene er i boks og snart pakket i kofferten. Det skal bli så godt med en liten husmorferie. Jeg elsker å være med barna mine og kjenner at det stikker litt i magen når jeg tenker på at jeg ikke ser de på noen dager. Men jeg vet at både jeg og de har godt av dette. 
Du kan følge meg på snap hele helga: drommeverden

3 kommentarer

Siste innlegg