Helt sinnsykt!

WOW! Jeg er vel hjemme etter en helg i Gøteborg sammen med mange gode kollegaer, både gamle og nye bekjentskaper. Fredag startet med New Manager day, en dag hvor jeg og flere managere ble feiret fra A til Å. (Tror det første bildet av meg sier sitt) Jeg gir meg nesten over! Snakk om å bli satt pris på. Lørdag og søndag var det Scandinavia Gathering som er det største eventet Forever holder for oss forhandlere i Skandinavia.

Bilder fra min snap i helgen, det ble mer bilder der og på telefon enn kamera. Snap: drommeverden

Det må være tidenes firmafest! Jeg har ikke sett på maken. Fantastiske forelesere, masse inspirasjon, feiringer, dansere, show, god mat og drikke. Alt var så gjennomført og profesjonelt! Jeg har hørt at Forever er gode på å lage istand dette, men jeg måtte oppleve det selv først for å virkelig forstå. Hele helgen har vi vært flere tusen forhandlere samlet og alt gikk så smooth. Alle er blitt feiret for den jobben de gjør, snakk om å bli verdsatt! Hvert år kan vi kvalifisere oss for denne turen, hvor vi får inngang, hotell og lommepenger spandert. Det er digg å få slik påskjønnelse. Gjør man en god jobb så får man det spandert, gjør man lite eller ingenting så må man betale turen selv. Rett og slett rettferdig. 
Nå jobber jeg og teamet på for å kvalifisere oss til Summer Party. En stor fest som holdes på slottet til Forever. Her er det også mulighet for å få inngang, hotell og lommepenger. Målene og planen er klar så jeg vet at vi skal klare det:) Vil du bli med i teamet og bli med på kvalifiseringen så er det ikke for sent enda. ([email protected]) Dette blir gøy!:) 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg