Snøvær, angst og ut av komfortsonen!


Hei i natten! For en lang kjøretur det ble på meg idag! Jeg skulle kjøre til fjells for å hente hjem jentene mine idag. Etter å ha jobbet, pakket, trent og jobbet litt til så var jeg klar. Det regnet store deler av turen. Så hva møtte meg når jeg kom oppover i høyden? Jepp, snøkaos! Det blåste, føyket og snødde. Vindusviskerne gikk på full gass og alt rundt var hvitt. Da er det håpløst å se hva som er vei og kanter. Gudskjelov endte jeg bak brøytebilen så da gikk det litt bedre. 

Jeg stoppet på Haglebu for å sette på strømmen og varmen før jeg føk videre over fjellet. Der var det ikke brøytet så det var bare å ta tiden med ro. Alle svinger og bakker så jo helt like ut! Varmen steg i meg og jeg hadde mest lyst til å stoppe bilen. Var jeg så pinglete før, eller blir jeg eldre? Jeg var utrolig lettet da jeg kom meg ned på riksveien igjen og så bar asfalt. 

Nærmere kl.20.30 kunne jeg og jentene pakke oss inn og puste lettet ut. De kubba seg inn med dyne på sofaen, barnefilm og yoghurt. Lite vitende om hvor nervøs mammaen hadde vært for om vi kom frem. Jeg gjorde alt jeg kunne for å ikke vise de at jeg var så nervøs og krysset fingrene for å ikke kjøre ut midt oppå fjellet i mørket. De sier at det magiske skjer utenfor komfortsonen og det må jeg si meg enig i. Selvom jeg ville kaste inn håndkle og reise rett hjem så gjorde jeg det ikke. Og hva fikk det meg til å føle? Som SUPERMAMMA som kan klare alt!:) Alene på fjelltur med jentene mine er et boost for selvtilliten. 

Anbefaler deg å gå utenfor komfortsonen innimellom. Pust med magen, tenk med hodet og ikke stress!
 

2 kommentarer
  1. Det er utenfor komfortsonen at vi vokser, sies det. Og det føles jo som at det er ganske riktig. Det er en fantastisk følelse å kjenne at man har vokst som person og utvidet den sonen sin litt eller mye.
   Ønsker deg en fin første mars 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg