On Duty!


Hei lørdag! Borte bra, men hjemme best. Det er alltid så deilig å komme hjem etter noen dager borte. Og vet du hva som er noe av det beste? Det er å pakke ut, slenge klær til vask og få igang vaskepressa. Det er ikke det at jeg er så veldig glad i å vaske i utgangspunktet. Men det er noe med å vaske det man har hatt med på tur. Denne gangen har utetøyet blitt flittig brukt. Dresser, luer, fleece, ull og votter har blitt våte-tørket-våte-tørket. Det var bare å hive alt inn i vaskemaskinen, få det rent og god lukt. Ikke si at det bare er jeg som liker det?

Vi har ikke et veldig stort vaskerom, men det er ganske funksjonelt. Noen justeringer skal til nå fremover, men jeg vet ikke helt hva. Vi trenger litt mer tørkemuligheter har jeg funnet ut. For det vaskes jo en del klær. Og kanskje en benk til. Vi får se. Men det som er der av innredning liker jeg veldig godt. Og med litt blomster og stæsj så blir det også litt koselig å være der inne:)


Om ikke så lenge så skal vi avsted til Drammen. Date med mannen min<3 Vi skal ut å spise og se på showet “Fordommer” med Ørjan Burøe. Mannen fikk det i julegave fra meg. Dette blir andre helgen på rad hvor vi finner på noe bare vi to. Det skjer vanligvis nesten aldri og nå ble det to tette, og ei badehette:) Tilfeldig at ble slik, men desto hyggeligere. 
 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg