Litt snikk snakk!


Kvinnedagen♥ Noen av dere som har feiret den? Jeg har feiret den akkurat som alle andre dager med middagslaging, oppvask, pass og stell av unger:) 

Men dere, det er så utrolig deilig med solen som skinner ute om dagen. Og at dagene er lyse så lenge. Ingen tvil om at det er vår og at dagene er lengre. Jeg liker å jogge hele året, men nå som solen titter frem er det ekstra deilig. Det drypper fra takrennene og solen varmer. Jeg begynner å bli veldig klar for skikkelig vår. Den snøen har det aldri blitt noe ordentlig ut av denne vinteren så nå kan det like greit bli bar asfalt. Småsko på bar bakke. Åhhhh!

 


Jeg er godt igang med C9 programmet som jeg jobber med. Det er 9 dager med fokus på riktig mat, gode vaner og trening. Vekk med uvaner. Ja, rett og slett vaske vinteren ut av kroppen. En kickstart! De første dagene er ganske tøffe, men følelsen man våkner opp med på dag 3 er ubetalelig. Hei energi og følelse av en lettere kropp! Nå går det mye lettere og jeg ser frem til å komme i mål etter disse 9 dagene og deretter gå over på neste program som er på 15 dager. Det er så mye lettere å leve sunt når man har et håndfast program å følge:)

Nå skal jeg køye. Rikelig med søvn er viktig. Så godt natt!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg