-Klar for vår, kjip lunsj og høye hopp!


Hei lørdag! For et nydelig vær det er ute, måtte ut på en løpetur idag og jeg. Og været er helt på sin plass idag. Vi skal opp til Vikersundbakken og se på hopprenn, Raw Air. Også blir det kanskje en liten fest på oss, vi får se hva kvelden bringer. Flere som skal dit?

Igår ble en fredag helt etter min smak. Jeg shinet huset, fikk unger stelt, klesvask på G før kl var 08 på morningen! Deretter bar det rett ut på en løpetur. Denne energien kan jeg så gjerne bli venn med altså. Vi fartet litt hit og dit for å ordne masse igår, og det ble lunsj ute sammen med mannen. det skjer sånn ca aldri. Desverre så ble det en litt nedtur når maten kom, vi hadde bestilt kylling og bacon salat begge to. Og vet dere hva? Den ble servert med 3 (!) tynne, små kylling biter i hver skål. Det er det simpleste jeg har sett! Jeg sa fra at vi ønsket oss litt mer kylling, men det var ikke noe mer å hente der. Dit skal vi aldri mer. Kundeservice er så viktig i alle ledd. Det koster så lite å holde på kundene. I dette tilfelle noen flere kyllingbiter.

Hva synes du om den nye kåpen min? Jeg elsker snittet og mønsteret! Den er perfekt for sesongen nå, litt varm men ikke for varm. Været er jo ganske ustabilt . Da er det godt at den inneholder litt ull. Ønsker meg lys beige sko jeg kan kombinere til kåpen så er jeg all set for spring:) Det er noen få kåper igjen til svært redusert pris her. 


Nå får jeg hjelpe mannen her med å bli klar, få ungene avgårde og vi er klare for høye svev!

2 kommentarer
  1. Så deilig å få unnagjort så mye allerede før klokken 8 på morningen! Kjedelig å lese om den simple maten dere fikk da, og enda kjedeligere at kundeservicen skulle være så dårlig. Huff! Men kåpa di var kjempefin! Herlig at det går mot vår og lysere og varmere tider! 🙂 Da kan man ikke annet enn å smile.

  2. Elin fra Sukhi.co.no: alt man får gjort før kl.12 er gull:) Jeg elsker å komme igang på morningen!
   Det er godt å spise ute, men aller best å spise hjemme har vi funnet ut:)

   Fin fin dag til deg!:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg