-Tropical Dream-


God mandag! Har dere startet uken bra? Eller er det mange blåmandager der ute kanskje? Jeg for min del er allerede ferdig trent, dusjet og har allerede fått unna noen timer bak macen. Deilig å komme igang tidlig og få den beste starten på uken. 

Jeg har fått mer og mer sansen for å starte hverdagene med en digg smoothie. Dette er et fullverdig måltid fordi jeg propper den full av gode byggesteiner. Jeg velger å kalle min en protein smoothie for den inne holder ikke bare frukt/bær, men noe som metter litt mer. Slike måltider er gull verdt både fordi du kan proppe den full av alt kroppen din trenger, det er raskt å lage og den er super å ta med seg på vei ut døra. Morningen kan jo være veldig stressende. Og det beste med å starte dagen slik er at jeg føler meg ekstra sunn!

Nå som det går mot lysere tider så merker jeg at det er ekstra deilig å lage en frisk sak, jeg har kalt den Tropical Dream: ♥1dl Aloe vera gel ♥1pk forever fiber ♥1pk Argi+ stick ♥fryst frukt av ananas, mango og papaya ♥1 mål Forever Ultra vanilje, proteinpulver  (mye av dette kan bestilles HER)

Vi våknet til snø ute idag, men nå skinner solen. Fantastisk! mest lyst til å komme meg ut, men det får bli senere idag. 

Jeg ønsker deg en fantastisk fin mandag videre!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg