Pass på å bruke profesjonell hjelp!!!

sponset behandling//

Det drypper fra takrennene og asfalten begynner å bli bar! Åååå, våren er i anmarsj og det gjør meg så glad. Når det går mot lysere tider så skjer det noe med meg. Jeg får cravings for lysere hår, pastell fargede klær og småsko. Flere som kjenner seg igjen?

For en stund siden så var veldig klar for å lysne hårbunnen, den har vært ganske mørk i vinter. Desverre så ble resultatet alt annet enn pent. Jeg endte opp med GULT hår, og krisen var et faktum. Helt rådvill så tok jeg kontakt med Anita på hendrix Hair i Drammen. Hun har tidligere både klippet og farget meg, og jeg vet hva hun står for. Hun er helt rå på hårfarge, hun har en stolthet til yrket sitt som er unikt og kan sitt fag. Etter et par timer kunne jeg gå derfra med lysere hår og ikke et snev av noe gult. 

Mitt tips til dere! Ikke stol på at alle kan faget sitt, det er uerfarne folk også i denne bransje. Bruk en frisør du kjenner fra før, har fått referanse på eller som er en del av en profesjonell salong. Anita på Hendrix Hair i Drammen kan jeg anbefale på det varmeste. Hun er ikke bare flink i faget sitt, men også en varm og god person. Bestill gjerne time HER

Jeg klippet meg ganske kort for noen måneder siden. Nå er jeg usikker på om jeg skal klippe meg igjen, eller spare til lengre hår. Klarer ikke helt å bestemme meg. Håret mitt har ihvertfall vokst fortere enn noen gang. Det er gøy da! Ingen tvil om at det har mye å si hva du putter i kroppen, det gir virkning på hud, hår og negler. Spennende:)

Jeg er klar for våren og varmere tider! 


Legger ved et bilde av meg med gult hår på vei til Drammen. Jisess! Dette var skikkelig ille.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg