Samfunnet vårt er helt fucka!


Jeg er så dritlei! Forbanna! Nå må samfunnet snart snu og vi må våkne opp! For hva skjer med samfunnet? Hva skjer med oss? Hvor er vi på vei?

For noen måneder siden så valgte jeg å dele med dere og alle rundt meg at jeg møtte veggen i sommer. Det var skummelt å vise sin svake side, men det var så riktig. Siden da har jeg blitt kontaktet av så mange flotte mennesker som vil takke meg, fortelle sin historie og søke råd. Jeg er så utrolig takknemlig for at dere kommer bort til meg om dere ser meg eller sender meg mail eller melding. For en ting kan jeg si dere: vi er mange i samme båt, og den båten begynner å bli full! Hvor mange er det plass til før den båten synker?

Jeg har kommet frem til en ting. Samfunnet vårt er på feil vei og fullstendig fucka! Det forventes for mye av oss på alle plan. Alle som har kontaktet meg har en ting til felles: vi er småbarnsmammaer. Livet som mamma er helt fantastisk, men også en stor utfordring. For hvem klarer å sjonglere full jobb, mammarollen, husarbeid og alt som hører med uten å bli sliten? Og midt oppi alt som kreves av oss så skal vi se oss selv og ta vare på oss selv. På samme plan så skal vi være lykkelige. Håpløst spør du meg!

I sommer var jeg lei av å være misfornøyd. Jeg kvittet meg med det som stjelte meg og begynte å ta hensyn til meg selv. I flere år var jeg lei av å ha for lite tid til barn, familie, venner, hjem og meg selv. Jeg hadde alt jeg ønsket meg og litt til så det var ingen grunn for å ikke kjenne på lykke. Jeg la ned butikken min, livsverket mitt, min store drøm. Livet blir ikke bedre av å være misfornøyd, og ting blir heller ikke bedre før du selv tar tak. Avgjørelsen var tøff, men helt klart riktig. Skal man opprettholde lykke så må du våge å gå inn i det ukjente, det hverdagslige og kjente blir fort kjedelig.

Har jeg angret? Ikke en dag har jeg angret. Selvfølgelig savner jeg butikken min, men ikke jobben som lå bak. Og når en dør lukkes så åpnes en annen. Idag får jeg hjelpe mange mennesker med deres helseplager, få en sunnere hverdag, skape sin egen lykke og suksess. For vi er vår egen lykke smed i bunn og grunn. Arbeidet mitt fletter jeg inn i hverdagen vår så jeg har tid til mine barn, familie, hjem og meg selv. Jeg jobber hjemmefra og har skapt min egen lykke.

If it does´t make you smile, change it!


kontakt meg [email protected] om du vil jobbe med meg, vi trenger flere forhandlere!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg