Mitt HVORFOR her i livet<3


God morgen Lørdag! Wow, tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger på forrige innlegg om samfunnet vårt. Jeg synes jo det er litt på villspor, og det er godt å se at flere synes det samme. Nå er det opp til hver og en av oss å gjøre noe med det, for å skape det livet som passer oss. Vi er ikke verdensmestere eller maskiner noen av oss. Spesielt vi mammaer får en dobbel rolle. Ikke bare skal vi prestere på jobb, men vi skal også fungere som mamma for våre barn. Vår viktigste jobb sett fra mine øyne. I tillegg så har vi en husholdning å drifte, kanskje ikke bare alene men uansett. Jeg liker å se på familien som et AS, det er mye som kan ordnes, fikses og adminsitrere for å få det til å gå rundt. Enten man er alene eller man er to.

På en måte så er jeg glad for at kroppen min sa stopp i sommer, det var som om et stort skilt ble satt opp foran meg med ordet: STOPP! Det var rett og slett min utvei ut fra noe jeg hadde tullet meg inn i. Jeg var blitt en del av det samfunnet som er helt fucka. Ikke hadde jeg tid til ungene mine, meg selv, familien, venner eller hjemmet vårt. Utenifra kunne nok det meste se ganske på stell ut. Jeg flyttet om og stæsjet her hjemme, det så fresh og nytt ut. Alt på stell. Men denne jobben gjorde jeg på toppen av alt annet. Hvorfor? Fordi det solgte og det var jeg avhengig av. Aller mest hadde jeg lyst til å pakke kofferten og reise til varmere strøk. Glemme hele butikken. Jeg hadde mistet lidenskapen og mitt hvorfor. Skal man drive noe eget og lykkes med det så må man være målrettte. For å kunne være målrettet må man ha et hvorfor.

Mitt hvorfor her i livet er barna og familien min♥ Det er ikke penger, ny bil, feriehus, dyre reiser, dyre vesker osv. Selvfølgelig ønsker jeg meg alt det, men det er ikke en drivkraft for meg. Jeg ønsker at jeg skal kunne være tilstedet mest mulig for barna mine og familien min, ha overskudd til de og være en god mamma. Butikken min var ikke forenelig med mitt hvorfor. Mitt hvorfor blir sterkere og sterkere! Det siste halvåret har jeg hatt mer tid sammen med barna mine enn tidligere. Vi har knyttet enda sterkere bånd og jeg føler jeg kjenner de enda bedre. Det er ikke det at jeg var totalt fraværende før, men tiden sammen før var på en måte mer tilmålt. Nå styrer jeg dagene mer etter barna og familien min. 

For å lykkes med Forever så må man ha et sterkt hvorfor. Barna mine er et sterkt hvorfor for meg. Jeg vil ikke miste mer dyrebar tid sammen med de. Det er nå de er små og den tiden får jeg ikke igjen. Jeg jobber for at vi skal kunne ha den friheten vi ønsker i hverdagen, både når det kommer til tid og penger. Jentene mine trenger en mamma som er der når de trenger meg. Siden mannen min jobber borte på ukedager så skal jeg fungere som to foreldre, eller alenemor om du vil. Derfor ønsker jeg en jobb som lar meg jobbe når jeg vil. Javel, så er det ikke A4, men samfunnet er ikke laget for A4 lenger. Jeg styrer min egen hverdag og tilpasser jobben etter livet. Ikke livet etter jobben. 
Det er fortsatt en lang vei å gå, men mitt hvorfor er sterkt! Vi er flere småbarnsmammaer i teamet som ønsker det samme. Vi har fått barn for å kunne være sammen med de. Så en jobb man kan styre selv er gull verdt. Tidsklemma kjenner jo alle til, og den er bare slitsom. Jeg heier på mammaer som tar tak i livet sitt og gjør noe med det♥

Har du et HVORFOR?


Er du klar for å hoppe ned fra gjerdet og ta tak i livet ditt? Ønsker du deg frihet i hverdagen? Har du en jobb du ikke brenner for og når lønna kommer så hopper du ikke i taket? Ønsker du å tjene litt ekstra i måneden? Vil du bli med i et team av andre fantastiske damer? Ja da anbefaler jeg deg å sende meg en mail for mer info [email protected] Det er lov å være nysgjerrig og høre mer:)

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg