-Ørken Safari-


Nå er jeg vel hjemme igjen etter en uke med luksusferie i Dubai♥ Jeg er ganske målløs, takknemlig og bruker tiden nå på å fordøye alle inntrykk. Dubai er fantastisk, en liten eventyrverden. I tillegg så har vi i Forever opplevd så utrolig mye spennende som jeg skal dele med dere fremover. Tenk å få være en del av dette. Et selskap som ikke sparer på noe, sender oss på luksusferie og overgår seg selv. Alt dette bare fordi man gjør jobben sin. Får du slik oppmerksomhet av jobben din, eller får du det velkjente klappet på skulderen?

Noe av det råeste vi opplevde i Dubai var ørken safari. Sanddynene som lå der helt urørt, vi kjørte opp og ned i sandynene, balanserte på “høyryggen” og jeg trodde vi skulle velte et par ganger. Det var helt til jeg forstod og fikk fortalt av sjåføren at de får ikke lov å kjøre akkurat hvor de vil og at dette er helt trygt. De må ha eget sertifikat for å kunne kjøre i ørkenen. Adrenalinkick uten sidestykke! 

Etter en kjøretur blant sanddynene så kom vi til en åpen plass hvor campen lå. Her fikk vi henna-tatovering, kunne ri på kameler, røyke vannpipe, deilig grillmat og et sinnsykt show når mørket kom. Magedanser, flammer, disko og fyrverkeri. Ikke bare var det utrolig rått å kjøre ørken-safari, men middag ute i ørken med show kan ikke beskrives. En helt spesiell stemning. 
Anbefales på det sterkeste for de av dere som får mulighet!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg