Livets kontraster


Livet er fult av kontraster!

Fra varmen i Dubai til kulden i Norge. Fra skyskrapere til norsk natur. Fra husmorferie til mammarollen. Den ene uken er jeg på luksusferie i Dubai og uken etter er det påskeferie sammen med familien. Livet er fult av kontraster, og jeg elsker det. Jeg tror på at vi mennesker trenger kontraster og endringer i livet for å være lykkelige. Det samme gamle blir fort kjedelig. 

For min del er det viktig å la hver dag telle. Jeg har fått et liv og det skal jeg gjøre det beste ut av. Livet er rett og slett for kort til å ikke trives. Vi kan ikke sitte å vente på neste ferie, neste helg eller neste sommer. Hva med all tiden imellom? Hvis du kjenner at du bruker mye tid på å vente på neste ferie, neste helg eller neste reise så kan det være en fordel å se om en endring kan være en mulighet. Jeg vet at jeg blir en lykkeligere og bedre person av å ha disse kontrastene i livet mitt♥
Idag kikker påsken inn for oss her i Villa Drømmeverden og det skal bli koselig for liten og stor. Tid sammen med familien min skal nytes♥ Og innimellom slagene skal jeg jobbe litt, ikke fordi jeg må men fordi jeg vil. Og når jobben ikke føles ut som en jobb så vet jeg at jeg har valgt riktig:)

GOD PÅSKE!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg