Jeg har ikke ord!

Hei langfredag! Og hei fra campingen! Vi tar påskeferien her i år. Egentlig er vi fjellmennesker når det kommer til påsken, men siden den er så sen i år så tok vi sjansen. Nå er alt klart for kommende sommer sesong;) Idag skinner solen også!!!

Nå som jeg er hjemme fra Dubai og tilbake til gamle tralter så virker hele turen så surrealistisk. Tenk hva jeg fikk oppleve!! Hele turen var en opplevelse og luksusreise fra A til Å. Jeg bodde på det fineste hotellet, dere skal få bilder en annen dag. Bare det å være i Dubai er fantastisk, alt er så flott og "uekte". Nei jeg må klype meg i armen og tenke på hvor utrolig heldig jeg er. Eller heldig er nok ikke rette ordet for slike turer betalt av Forever ligger det mye jobb bak. Men med denne motivasjonen så gjør man jobben sin også! Flere firma burde tenke slik.

Neste år går turen til USA. Da fyller Forever 40år og tar oss med "hjem". Jeg tør ikke engang å tenke på hvor sinnsykt det blir! Kvalifiseringen starter 1.mai og jeg er så klar for å sette igang. En del av jobben min er å veilede og hjelpe andre i teamet mot sitt mål. Jeg når ikke mine mål uten å hjelpe andre mot sine mål. Det kalles teamwork. Jeg er kjempeklar for å sette igang. Honey, we're going home❤

Et knippe med ledere i teamet. Flotte damer som kombinerer mamma- og grunder-rollen.

Forever arrangerte beach party på stranden ved "seilet". Nedtelling med laser på selve seilet og logoen som rullet nedover hele. Det er slik de ekstraordinære gjør;)

Jeg er klar for å oppleve nye eventyr med Forever. For dette er noe man ikke vil gå glipp av. Sitter du på gjerdet og venter? Nå er tiden for å bli med og bli en del av teamet. For vi skal til USA! Send meg en Mail da vel, [email protected]

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg