ST. REGIS- luksus fra topp til tå-


God morgen onsdag! Idag er det ny arbeidsuke for veldig mange etter påskeferien, ihvertfall for oss med barn som hadde plandag igår. Jeg synes det er godt med ferie, men hverdagene er ikke så dumme de heller. Tilbake til rutiner, jobb og aktiviteter. Overgangen kan jo være brå, men men. Her i huset får vesla en litt forsiktig start. Jeg bruker morningen på å jobbe litt fra macen og drikke kaffen min i stillhet. Så får hun komme tuslende når hun våkner. Det er fordelen med å ikke skulle være på en bestemt arbeidsplass tidlig. 

Jeg lovte dere noen bilder fra hotellet jeg bodde på i Dubai. Det er det flotteste hotellet jeg har vært på! Så gjennomført, vakkert, små detaljer og lukseriøst. Resepsjonsområdet var helt amazing! Jeg begynner med å vise dere bilder fra rommet. Et stort rom med egen garderobe og et kjempestort flott bad. Den ene kvelden hadde vi i teamet en liten feiring på rommet. Vi var over 25stk der, og det gikk fint:) Rommet hadde egen butler-knapp, sånn hvis man skulle trenge noe. Han kom med 25 glass den kvelden vi skulle skåle i champagne. Da beklaget han seg for at vi ikke hadde 25stk glass på rommet fra før. Altså hvem har 25stk glass på et hotell rom? Servicen var helt utrolig og proff ut i fingertuppene. Litt utenfor min hverdag kan man si:)

Badet var stort og utrolig flott. Sjekk det badekaret da! Desverre rakk jeg ikke å teste det ut, timeplanen gikk i ett. På hver side var det innredning og vask. Til høyre var det egen dør inn til dusjen og til venstre var det egen dør til toalett. Marmor all over♥Utrolig stas å få bo på et slikt hotell! Det var ansatte som vartet oss opp på alle kanter. Enten det var til frokosten, ved bassenget eller på vei inn på hotellet. Til tider følte jeg meg litt som i filmen Pretty Woman. Haha! (Bortsett fra at jeg var ikke der med en rik mann da) St.Regis kan absolutt anbefales om du ønsker luksus, service og et helt uforglemmelig opphold♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg