-Snowday-

Hei fra snøfylte Spone! Idag våknet vi til et hvitkledd landskap. Tidligere i år ville jeg blitt veldig glad for dette, men ikke nå. Ikke i slutten av april… Uansett dagen startet litt sånn type forvirret med hvor er vinterskoene, hvor er hansker, vi har sommerdekk på begge bilene og har bussen vinterdekk? Kristian kom seg heller ingen steder idag tidlig så jeg sendte han bort til bussen sammen med Pernille, med oppgaven om å sjekke om bussen hadde vinterdekk. Hønemor da vettu:) Han synes det så ut til å være vinterdekk, men spurte sjåføren for å være sikker. Hvor sjåføren svarte: “Jeg er ikke helt sikker, er det noe spesielt du tenker på?” Altså, det må jo bare være dagens!! Er vi virkelig kommet så feil ut at sjåføren ikke tar ansvar for å sjekke det? Jeg mener, han er vel ansvarlig om uhellet skulle være ute? Her oppe på landet kom det ikke bare litt snø heller. Faktisk snør det fortsatt.

Jeg og lillemor har kost oss hjemme idag. Lek og jobb i skjønn forening. Kristian ble også hjemme frem til lunsj, da begynte det å smelte på veien her. Det er på slike dager jeg er ekstra fornøyd med å kunne jobbe hjemmefra. Ingen sjef jeg må ringe å be om nåde, ingen butikk jeg MÅ åpne eller dårlig samvittighet. Et møte med ei i teamet ble til et skype møte, Marielle har hjulpet med å pakke ordre og jeg har jobbet på Macén litt av og på ettersom hva Marielle gjør. Jobber jeg smart så trenger det ikke ta mye tid, det er det som er så perfekt. Mange av mine kollegaer bygger seg en business under paraplyen Forever mens de er hjemme med små barn. De starter gjerne opp mens de er i permisjon og bygger opp en business så de kan utsette barnehagestart uten at det går utover det økonomiske.  Perfekt <3


Til tross for snøvær så kan jeg ikke la være å smile. Dagen har vært både effektiv og fin til nå. Etter middag så har Marielle ytret at hun vil bake. Kanskje vi skal være litt crazy idag og bake. Ja, det gjør vi!

Håper du koser deg like mye, enten du er inne eller ute i snøværet. Eller kanskje det er sol der du bor?

 

3 kommentarer
  1. Ja, la oss håpe dette er siste innspurt av vinteren, hehe! Jeg er i alle fall klar for sommer og sol nå! Bildene dine er alltid så fine, og jeg elsker blåfargen på putene og lyset her. Vakkert!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg