Lykken over en ny start!


Er det ikke rart hvor mye setter pris på en ny start? Enten det gjelder en ny sesong, ny jobb, nytt år, ny uke, ny måned, ny livsstil…ja listen er lang. Jeg er også fan av en ny start. Men jeg er også fan av å leve her og nå og ikke alltid vente på den nye starten.

Da kroppen min sa stopp ifjor sommer så tok det ikke så lang tid for meg å finne ut hva jeg ville endre på. Eller hva jeg måtte endre på. Jeg var utslitt etter å ha jobbet mer enn de fleste gjør, over lang tid. Butikken min tok all min tid og litt til, og sammen med rollen som mamma, kone, venninne, inrtuktør og MARGIT så ble det rett og slett for mye. Drømmeverden måtte legges ned. Mitt livsverk. Det var trist, men det var min mulighet for en ny start. Jeg hadde vært sliten lenge og det tæret ikke bare på meg, men også de rundt meg. Tro meg! (mer om det en annen gang….) Min utvei var nå, min mulighet for en ny start var NÅ. På kort tid bestemte jeg meg og prosessen med å legge ned startet. 

Siden butikken ble lagt ned ifjor sommer så har nettbutikken bestått. Det har ikke vært den store driften, men den har vært der. Hengt over meg som en tung bør. Ønsket mitt var å beholde den og bygge videre på den når jeg kom til meg selv igjen. For jeg var ikke 100% ferdig med Drømmeverden interiør. Men veien blir til mens man går. Nå er jeg sikker, helt sikker. Om kort tid legger jeg ned hele butikkdriften, og det føles godt. Jeg er ferdig. På min vei mot en bedre helse så har noe nytt dukket opp. En bedre mulighet, noe større. Det har hele tiden ligget der, men jeg var ikke helt klar da jeg drev butikken. Det var min nye start!

Deler noen bilder med dere fra den fineste butikken jeg vet om♥ Jeg fulgte drømmen min, fikk den butikken jeg drømte om og har fått en erfaring mer verdt enn min bachelor! Nå er det tid for noe nytt. For etter regn så kommer sol:)

2 kommentarer
  1. Tusen takk for den super gode servicen du ga når du drev butikken. Jeg har satt enorm stor pris på deg <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg