En mulighet man ikke kan la gå fra seg


-Lite visste jeg om hvilken mulighet jeg satt på. Jeg likte produktene og ville kjøpe de inn til innkjøpspris. Venner og kjente ble nysgjerrige og ville også ha disse godsakene. Jeg solgte bra og klarte første nivå på karrierestigen på egenhånd. Ved hjelp av eget salg og team så ble jeg manager på relativt kort tid. Først da skjønte jeg hva jeg drev med og hvilken mulighet jeg satt på- 

Forever Living var et selskap jeg ikke hadde hørt om tidligere, men jeg kom over produktene og forelsket meg i de. Jeg visste at dette var produkter jeg ville bruke i lang tid fremover for dette var kvalitet. Både kroppen utvendig og innvendig satte pris på disse produktene. Produktene er aloe vera basert, det vil si at det er mest av aloe vera i produktet (ingrediensen som står oppførst først). Andre produkter jeg har brukt tidligere har vært stort sett vann-basert, altså en dårligere kvalitet. Forever Living er verdens største produsent av Aloe Vera, det har vært deres felt i snart 40år. Jeg valgte å registrere meg som forhandler for å få innkjøpspris, noe alle kan. Men jeg var skeptisk. Jeg var redd for å få et abonnement, måtte kjøpe masse hver måned, invistere masse osv. Økonomien i meg strittet imot:) Derfor satte jeg meg inn i firma, businessen og produktene. Hva var det jeg var så skeptisk til? Jeg bestemmer selv, bestiller selv, får opplæring, får rabatter, store muligheter og de gir kundene 90 dagers fornøydhetsgaranti. Det får du jo ikke engang på apoteket, noe både jeg og andre ser på som trygt og godt. 

I starten solgte jeg produkter og fikk flere faste kunder. Det var helt ok å tjene noen tusen ekstra i måneden ved siden av butikken. Alle som har drevet butikk vet at det er ikke en godt betalt jobb. Hva ville 5000,- ekstra gjøre for deg og din familie? Jeg var fornøyd, og i tillegg fikk jeg hudpleie, hårprodukter, kosttilskudd og velvære produkter til innkjøpspris selv. Etterhvert hjalp jeg flere nye forhandlere igang med sin business, og teamet vokste. Iløpet av kort tid ble jeg manager, altså en leder i teamet. Da så jeg hva dette kunne bli, muligheten var enorm! 

Jeg fortsatte med å selge produkter til mine kunder, veilede teamet mitt og bruke produktene selv. Hele tiden hadde jeg butikken min. Den satte en stopper for å trykke skikkelig på gassen, men jeg var fornøyd med tilværelsen. Jeg var stolt over å ha bygget opp en business i Forever Living ved siden av butikken. Det er mange som ønsker å starte opp som forhandler i teamet mitt, men som klager over at de ikke har tid. Da lukker jeg ørene. Ja, faktisk for det er hva du prioriterer. Velg bort Tv, scrolling på sosiale medier eller annet du bruker tiden din på f.eks på kveldene. Vi har alle like mange timer i døgnet. Det går veldig fint å bygge opp en business ved siden av annen jobb, barn og hus/hjem. 


I hovedsak er det 4 kategorier av forhandlere:

 1. forhandleren som vil kjøpe produkter til innkjøpspris for eget bruk, samt til familien.
 2. forhandleren som vil tjene noen tusen ekstra i måneden ved å bruke produktene selv og anbefale de til kunder, her er altså inntekten basert på kundesalg. 
 3. forhandleren som bruker produktene selv, anbefaler produkter til kunder og hjelper nye forhandlere ved å støtte, veilede og coache de.
 4. forhandleren som bruker produktene selv, anbefaler produkter til kunder, veileder nye forhandlere og hjelper de til å bli ledere. 

Muligheten er der for alle, du må bare ta den! Jeg startet i kategori 1, men beveget meg fort over til neste kategori. Det gjør de fleste for det er vanskelig å ikke anbefale noe du selv liker. Tenk bare på hvor mange ganger du anbefaler noe til bekjente uten å tenke over det (en film, matrett, spisested, butikk osv). Veien blir til mens man går. Tenk om dette er din vei til frihet? Frihet til å styre din egen tid, frihet til å få mer tid med barna og en økonomsk frihet. Eller kanskje det er din mulighet for å tjene litt ekstra hver måned? 

Valget er ditt. Forever Living er i stor vekst, vi trenger flere forhandlere over hele Norge. Over hele verden. Vi skal bli kjent i alle kriker og kroker av dette langstrakte landet. Enten man vil være i kategori 1, 2, 3 eller 4 så er du velkommen til mitt team. Jeg vil veilede deg, støtte deg og hjelpe deg til å bygge den businessen du ønsker. Og på veien skal vi ha mye gøy, latter, glede, feiring og alvor. Livet er for kort til å ikke trives♥

Vil du tjene den samme lønna hver eneste måned i 40 år, eller vil du noe mer? A4 liv kan være vel og bra, men hva om man kunne få noe mer? Send meg en mail om du er nysgjerrig, vil ha mer info eller vil bli en del av teamet [email protected]

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg