Endelig er tiden inne!

Hei fra terassen! Idag nyter jeg solen ute, den steker jo skikkelig! Perfekt for meg å sitte ute og jobbe på macen. Jeg nyter det til det fulle nå for jeg husker hvor mye jeg ønsket ut i finværet da jeg hadde butikken, husker jeg var så misunnelig på de som jobbet i barnehage. Hihi:) Nå straks skal jeg pakke litt varer her ute til dere kunder, samtidig som jeg får opplæring via nettet. Jeg er alltid sugen på mer kunnskap om helse, produktene våre og businessen så da er det perfekt med slike videoer. Nå er det flere nye forhandlere på vei inn i teamet og jeg vil være up to date så jeg blir deres beste støttespiller på veien. 

Jeg drømmer meg bort i disse inspirasjons-bildene fra Artwood, en leverandør av Drømmeverden. Vi må fikse opp her på terrassen nå, tror jeg skal begynne til helgen. Vi bor rett ved skogen så det er nok av barnåler og løv som skal spyles vekk. Vi har en stor terrasse av heller så det er enkelt å freshe opp, frem med høytrykkspyleren. Ifjor fikk vi et stort og massivt trebord laget av min bestefar, nå trenger vi bare nye stoler. Ønsker meg slike i rotting. Jeg skal piffe opp sofakroken ute med puter, pledd og blomster. Ellers skal krukker og blomsterbed freshes opp. Kjøkkenbenken ute må oljes og stæsjes opp.Herremin som jeg gleder meg til å fikse opp her! 


Et svømmebasseng står også på ønskelisten, men redd det må vente litt til. Eller for alltid heter det vel. Men en sånn solseng står øverst på min ønskeliste!

Har du begynt å ordne til på terrassen? 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg