Nå bytter jeg yrke!


Jepp, det gjør jeg. Mitt neste yrke blir gartner. Haha! Vel, jeg er redd det ikke er det helt stor å satse på. Jeg har mer rosa fingre enn grønne. Men herremin å koselig det er å holde på i hagen. Ihvertfall når solen skinner!

Denne helgen har bestått av å gjøre det pent og ryddig her ute. Fredag dro vi frem alle møblene og andre ting for å spyle terrassen, rydde og vaske. Lørdag var tiden inne for å plante. Blomsterbed måtte renskes og krukker fylles med blomster. Det er så deilig å ordne på i hagen. Nesten litt rekreasjon. Jeg ønsker meg flere blomsterbed, men vet ikke helt hvor det blir enda. Til tross for at vi har bodd her i noen år nå så synes jeg det fortsatt er vanskelig å finne ut av alt ute. Mulig mer kommer på plass når garasjen som Kristian bygger nå blir ferdig. Da skal vi også fikse opp gårdsplassen og området utenfor inngangspartiet. Vi fikser litt hvert år, så tilslutt blir det ferdig. Dette er andre huset vi har bygget og det er like vanselig med hagen hver gang. Sist gang vi bygget ønsket jeg meg en gammel og ferdig hage. Men når jeg tenker meg om så er vi egentlig ganske heldig som kan designe hagen selv helt fra scratch. 
 

Nå skal jeg fikse ferdig her ute så skal jeg få tatt litt bilder. Det er lite som slå er ren og ryddig terrasse. Jeg ELSKER at ting er på stell. Da får jeg også en indre ro. Når ting er på stell og ryddig så kan jeg konsentrere meg om andre ting:) Føler du at du mangler struktur og orden i livet ditt? Anbefaler deg å dra hjem og rydde. Orden rundt deg gir orden i hodet!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg