Feiring i 3 dager!


God morgen! Idag skal det bli godt med en vanlig dag uten feiring:) Pernille har nå blitt feiret i 3 dager, skal det være så skal det være. Først en feiring med oss i familien her hjemme med spill, godis og kos. Søndag var det duket for storfamilien på besøk, en dag med full rulle. Vi stuer inn folk i alle kriker og kroker. Og igår mandag var det tid for bursdag med alle jentene i klassen.

Pernille er helt over prinsesse-fasen. Hun ville gjerne ha rosa pynt, men ikke bare rosa. Det må være litt sånn stor-jente bursdag fikk jeg beskjed om. Det ble en blanding av rosa, sølv og gull. Pernille ble veldig fornøyd, og ingenting er bedre enn det. Jeg har kjøpt rimelig stæsj på Nille og en del hadde jeg fra før. På bordet pyntet jeg med popcorn og godis. Det falt veldig i smak:)

Det er så herlig å se hvilken fin gjeng disse jentene er. De snakker fint til hverandre, leker, deler, støtter og trøster. Jeg håper det fortsetter i årene fremover. For da gleder jeg meg allerede nå til å be de hjem til oss for russe-frokost<3 Kristian bygger ny garasje til oss med ganske stor 2.etasje. Perfekt for ungdommen etterhvert, jeg vil gjerne ha de her hjemme istedenfor gatelangs. 

Jentene kom hit etter skolen igår. Helt perfekt for oss å få det til etter skolen istedenfor på en lørdag eller søndag nå i mai, hvor mange er så opptatt. Så lenge jeg har den muligheten så gjør jeg gjerne det. Marielle var veldig spent før jentene kom. Hun fikk være med på festen og det var stort!
Tenk imorgen er det nok en dag med feiring. Nå dekker jeg bordet på nytt igjen, 17.mai it is! 

4 kommentarer

Siste innlegg