Vår feiring og dagen derpå!


Hallingtuppa mi♥ Pernille er så fin i Hallingbunaden som jeg brukte da jeg var liten. Forskjellen fra nå og da jeg brukte den er at nå har så og si alle bunad. Jeg hatet den bunaden! Da jeg var liten så var det fåtallet som hadde bunad så jeg fikk så mye oppmerksomhet. Alle ville se, ta bilde og kjenne på bunaden min. Alt jeg ville var å få ny sommerkjole slik som alle andre. Gøy å se hvordan tiden forandrer seg. Pernille GLEDER seg til å bruke denne, og mammaen er så stolt♥

Dagen vår igår var så fin. Vi startet dagen nærmest før fuglene feis med frokost og stelletid. Det tar litt tid å få alle ferdig pyntet, piknikkurven fylt opp og alle inn i bilen. Barnetoget er et av høydepunktene for liten og stor. Etterfulgt av is, pølser og leker på skolen. Ungene løp rundt og koste seg, mens vi voksne rakk å nyte en varm kopp kaffe. Til en forandring. Det merkes at ungene begynner å bli eldre. Da alle var godt fornøyd så rakk vi en time på sofaen hjemme før russetoget. Litt godt å slenge bena høyt. Russetoget blir jo bare dårligere og dårligere. Eller er det meg som begynner å bli gammel? På 1-2-3 så var det over og 80% av russen satt enten på taket av en bil eller løp rundt… Det virker som alle forslag er kommet på bordet rett før toget går i bakrus. Blæææh!


Idag fikk Marielle være hjemme sammen med meg, det er fordelen med å velge arbeidstid og sted selv. Hun var sliten etter flere dager med feiring av bursdag og 17.mai. Det tar på for en liten kropp. Hun fikk ta dagen med ro med leking på rommet sitt, puslespill, se film og hjelpe meg litt med pakking av ordre. Min lille assistent:) 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg