Sommergarderobe inspo og mini me´s!


Hei mandag! Jeg startet dagen idag med en god styrkeøkt. Kroppen kjentes tung etter intervall trening igår, og jeg vurderte å skippe treningen. Men når jeg først var igang og ikke minst ferdig så var jeg 10kg lettere og mer klar for en ny uke enn none gang:) Mitt tips: dra deg selv på trening, ikke tenk og bare gjennomfør! Ingen har da angret på en treningsøkt før:)
I helgen ble det shopping på meg og jentene. Vi måtte til byen for å finne brudepikekjoler, så da tok vi det som en tur. Det merkes at jentene begynner å bli større, tålmodigheten øker og vi koser oss på tur. En tur på cafe er obligatorisk, og det er ikke meg imot. Jeg elsker å gå på cafe, ja bylivet generelt liker jeg. Mulig jeg har bosatt meg feil her oppe på landet. Haha! 

Pernille fikk en del klær til bursdagen sin, og noe måtte byttes. Denne jenta begynner å bli stor jente! Så med gavekort, tilgodelapper og bursdagspenger så ble det shopping på jentene. Det ble ingenting på meg, men er det ikke sånn det pleier å være? Da vi kom hjem så ble klærne slengt utover sengene, alt måtte prøves og matches. Nostalgi altså! Jeg kjente meg så igjen! Noe av det morsomste med shopping var jo å prøve det ut hjemme. Jeg husker det som om det var igår. Jentene stilte seg opp gladelig foran kamera, og jeg måtte fint ta bilde av de. Mulig de er litt yrkesskadet av meg?! Uansett, jeg tyenkte å dele noen av bildene med dere. Kanskje antrekkene kan være til inspirasjon for andre jentemammaer? Jeg vet ihvertfall med meg selv at jeg elsker å bli inspirert. 

Det meste av det vi kjøpte kan brukes sammen på kryss og tvers. Jeg liker å handle fornuftig og ha flere kombinasjonsmuligheter. Det skal sies at alt er valgt av jentene selv, så jeg er egentlig ganske imponert.  En grei “regel” er å holde seg til en fargeskala, da er det enklere at ting matcher. Begge jentene våre er ganske besvisste på akkurat dette. Mulig de har fått det inn med morsmelka? Jeg er ikke bare interiørgal, men også veldig opptatt av farger og sammensetninger. Tings kal harmonere. Noe av det jeg synes er ganske fiffig er å se hva de velger av farger: rosa og corall. Akkurat mine favoritter også! Det må være noe med genene:)Marielle lekte seg foran kamera og det er så gøy å se. Hun “poset” i vei og jeg knipset. Da er det ekstra gøy å ta bilder av barna. 

Ønsker deg en fortsatt fin mandag og kickstart uken om du ikke allerede har gjort det!:)

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg