Just DID IT!


Hei Mandag! Jeg er ganske fornøyd med at det er en vanlig uke som kommer nå jeg. Misforstå meg rett, vi har storkost oss denne langhelgen i sommer-paradiset vårt. Men uansett hvordan jeg vrir og vender på det så er hverdagen og gode rutiner min beste venn:) Mai måned har mange fine fridager som jeg endelig har kunne dra nytte av. For bare ett år siden så var jeg ganske “låst” i forhold til butikken min så slike røde, inneklemte dager var bare styr. Butikken hadde åpent fredag og lørdagen etter himmelspretten uansett, så en fridag hadde så lite å si. Det ble sjelden en langhelg borte. Nå er jeg FRI til å reise vekk og det er godt. Vi fikk masse sol og jammen fikk vi ikke en god farge på kroppen også. Ha det bra til vinterblek hud:)

Mandagen startet med en treningsøkt som den stort sett gjør. Det er rett og slett den beste starten på uken det. Jeg er helt avhengig av gode treningsrutiner for å ha hodet og kropp på plass. Nå har jeg bygget meg opp igjen fra bunnen og da vil jeg tørre å påstå at treningen har vært en stor del av den prosessen. Jeg er sterkere både psykisk og fysisk enn noen gang. Da jeg hadde butikken så trente jeg mye da også, men det ble ikke helt på samme måte. Det skal sies at uten treningen så hadde jeg ikke taklet så mye stress over så lang tid, for den holdt meg i en fin balanse. Spesielt løpeturene. Jeg løste konflikter, løste problemer, fant svarene, bannet, gråt litt, smilte fra øre til øre og lo. Ja, en skikkelig berg og dalbane tur der altså. Har du en stressende hverdag så anbefaler jeg deg å få inn litt mosjon. Det handler om prioriteringer. Synes du det er vanskelig å få inn gode treningsrutiner? Ja, og kanskje matrutiner? Da kan det være at jeg kan hjelpe deg. Programmet jeg tilbyr til mange av mine kunder på 9 dager har gjort underverker for mange. 9 dager! Ja, tenk det er ikke mange dagene men det er for mange en kjempebra kickstart! C9 har hjulpet mange med en endringer i vanene sine, og mange har fått en livsstilsendring. Ja, for det hjelper lite med disse 9 dagene om man ikke lærer av de og fortsetter endringen. Lurer du på C9? [email protected]

Jeg sitter på masse erfaring og har hjulpet mange i gang, så ikke nøl med å spørre meg om noe. En del kunnskap sitter jeg på også faktisk. Igår begynte jeg å rydde i gamle papirer for å lage et hjemmekontor. Og da kom jeg over eksamenspapirene mine fra Norges Idrettshøyskole. Tenk det er 12år siden!! Og siden den gangen har jeg trent mange fine folk:)

Kom deg ut i skog og mark, få opp pulsen og kjenn at du lever<3
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg