Jeg har feilet!

Det er helt ok å gjøre feil. Faktisk så er det en del av vår erfaring, og fullstendig menneskelig. Det er et bevis på at vi i det minste prøver. Men hvorfor er vi så  redde for å gjøre feil? Jeg tror den største grunnen er at vi er redde for å dumme oss ut, og tenker for mye på hva andre mener om oss. Dette gjør oss usikre. Mener vi at vi er mindre verdt eller er vi redde for å ikke få suksess? De som ikke prøver og feiler vil heller ikke få suksess, er min mening. 

Jeg har gjort mange feil, og vil også begå flere i årenes løp. Men det som ikke tar livet av meg vil bare gjøre meg sterkere. Riktignok er noen oppoverbakker hardere å overleve enn andre, men med riktig fokus og plan så vil det være gjennomførbart. Læringskurven min har vært bratt, med mange opp og ned turer. Uten nedturene så hadde jeg ikke vokst. 

Da jeg startet Drømmeverden interiør så hadde jeg ingen butikkerfaring. Jeg hadde jobbet litt i butikk da jeg gikk på skolen, og hadde en bachelor i økonomi og ledelse. Men jeg er målbevisst, villig til å lære og hardt arbeidende. Jeg måtte lære meg alt, og kunnskapen måtte jeg finne selv. Det var ingen jeg kunne spørre, det var bare meg selv. Det første året lærte jeg mye om butikkdrift, ganske sprøtt å tenke på idag. Jeg gjorde mange feil, og mye bra. I starten var jeg kjemperedd for å gjøre de store feilene og gå konkurs. Hva ville folk si da? Hun klarte det ikke nei… Uavhengig av inntekten så løper husleie, lønnskostandder, innkjøp og faste kostnader hver måned. Kjempeskummelt! Og fallkurven er høy.. Nå sitter jeg på en erfaring jeg ikke ville vært foruten, jeg er glad jeg hoppet i det. 

Da jeg for 1,5år siden kom over Forever Living fordi jeg kjøpte noen produkter som jeg falt pladask for, så var avgjørelsen vanskelig om jeg skulle bli forhandler. Med butikken, 2 små barn og en mann som jobber borte så hadde jeg ihvertfall ikke tid til noe mer. Men produktene ga meg det overskuddet jeg lette etter, og når businessen gir mer energi enn den tar så var avgjørelsen lett. En av de enkleste avgjørelsene jeg har tatt. Det å bli forhandler betyr i bunn og grunn bare at jeg har mulighet til å kjøpe varene til innkjøpspris og selge til de rundt meg, alt i mitt eget tempo. Ingen løpende kostnader slik som butikken min hadde. Jeg jobbet allerede for mye, men i all tradisjonell business så får leverandører, huseier og ansatte lønn før du selv får noe. De første årene er du heldig om du får noe i det hele tatt.  Det å tjene litt ekstra i måneden i Forever Living var ikke dumt. Og det beste av alt, jeg hadde en sponsor i ryggen som hjalp meg, veiledet og ga meg opplæring. Jeg var ikke lenger alene. 

Jeg har blitt dømt, baksnakket og fått høre at jeg ikke ville få det til. Først ble jeg lei meg, men jeg har lært meg å stole på meg selv og følge magefølelsen. For den er en samling av all din erfaring. Alt i alt så tror jeg at jeg er mer lykkelig enn de som aldri tørr å prøve eller er redd for å gjøre feil. For hvem er vel vi om vi dømmer andre? Vi er alle bra nok, på hver vår måte. Jeg heier på de som tørr å prøve, gjør feil, reiser seg opp igjen og prøver igjen.

Vi skal alle tro at vi er noe, for vi er alle bra nok! #fuckjanteloven


Tusen takk for alle tilbakemeldinger på innlegget mitt igår. Godt å se at vi er mange som gjennomskuer de som lever bak en perfekt fasade. Hvorfor lever noen slik? Ikke vet jeg, men jeg tror det i bunn og grunn handler om dårlig selvtillit. Ønsket om å være noe. Det er ganske trist at samfunnet har blitt slik. 

Jeg søker nye forhandlere til teamet vårt nå, og har mulighet til å veilede 3 stk i sommer. Så har du lyst til å tjene litt ekstra i måneden, få deg en ny karriere, bli en del av et team, ha det gøy på jobb, får forhandle kvalitetsprodukter til innkjøpspris så kan dette være noe for deg. Send meg en mail så snakkes vi:) [email protected]

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg