På tide å bli sunnere, trene mer eller skape seg en ny livsstil?

//Reklame//


Jeg får stadig spørsmål om mine trenings- og matrutiner, både hva jeg trener og hva jeg spiser. Trening og en sunn livsstil har stått mitt hjerte nær i mange mange år. Jeg var hun som trente i fri-timene på skolen, trente etter skolen og i helgene. Den største grunnen for at jeg startet med trening var en rygg som ikke var god, den var stiv og vond i tidlig alder. Jeg fikk beskjed om å trene for å styrke den opp, og siden har det vært en viktig del av livet mitt. Den følelsen jeg får etter en treningsøkt er fantastisk! Og det er min egentid. Jeg føler at jeg tenker mye klarere når jeg er ute på løpetur, blir kreativ og løser problemer. I tillegg får jeg mer energi og overskudd. Nå trener jeg 3 styrkeøkter og 3 løpeturer i uken, denne kombinasjonen passer meg perfekt. Jeg spiser sunt, riktig og unner meg litt ekstra i helgene. Det gjelder å finne den rette balansen. Når jeg er ekstra flink og bevisst så kommer også resultatene, det gir også et ekstra kick:)

Programmet F15 er perfekt for deg som ønsker å komme igang med en sunnere livsstil. Mange ønsker å bli sunnere, trene mer, gå ned i vekt, spise riktig osv. Men det er vanskelig å komme igang uten veiledning og kunnskap. Det er bedre å få veiledning og hjelp enn å ikke komme igang i det hele tatt. Hvis man ønsker en endring, få resultater eller bli sunnere så må man jobbe for det, det gjelder både trening og kosthold. 


Programmet inneholder en treningsplan og en kostholdsplan. Det er fokus på sunn og god mat. Det følger med et hefte med mange deilige oppskrifter, mat hele familien kan spise. I tillegg så følger det med kosttilskudd og protein-shake, faktisk så er det bare disse produktene man betaler for og trenings- og kostholdsplan får man med på kjøpet. Hvor man vil trene velger man selv, enten det er på et treningssenter eller hjemme. Det følger med tilgang til treningsfilmer med både kardio og styrkeøvelser. Perfekt for de som er “låst” til hjemmet etter barna har lagt seg. 
F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogram. Du velger mellom programmene Beginner 1 & 2, Intermediate 1 & 2 og Advanced 1 & 2, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut. Hvert program er altså inndelt i to nivåer, og hvert nivå er på 15 dager hver. Du kan enkelt velge å utføre bare nivå 1 eller begge nivåene for hvert program.

Velg F15 Beginner hvis følgende stemmer for deg:

 • Du har ikke begynt eller har nettopp begynt med treningen din
 • Du ønsker å få en veiledning i hvordan du skal tenke om kosthold og trening for å skape permanente livsstilsendringer
 • Du vil tydelig kunne måle og følge opp resultatene dine

Velg F15 Intermediate hvis følgende stemmer for deg:

 • Du er regelmessig aktiv, men ønsker å ta treningen til neste nivå
 • Du ønsker å få hjelp med å strukturere kostholdet, trening samt kroppsmål og vekt for å nå målene dine
 • Du ønsker å få en komplett veiledning i hvordan din aktive livsstil kan få positive permanente resultater

Velg F15 Advanced hvis følgende stemmer for deg:

 • Du presterer mye i treningen din
 • Du er ute etter nye, tøffe utfordringer
 • Du ønsker dypere kunnskap om hvordan kosthold, trening og helse henger sammen og påvirker resultatene dine

Jeg har selv hatt god nytte av disse programmene. Uansett hvilket nivå man er på så trenger man motivasjon, variasjon, råd og tips. Alle som ønsker å teste et av programmene får tilgang til en facebook side, og har også mulighet til å få veiledning av meg over nett. Etter 13år i bransjen så har jeg både erfaring og kunnskap jeg vil dele med mine kunder. Og det er selvfølgelig 90dagers fornøydhetsgaranti, enten fornøyd med programmet eller pengene tilbake:)

JUST DO IT!

Se mer HER eller send meg en mail [email protected]

 

 

 

 

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg