He´s Back!


Goooo Morgen! Flere enn meg som fikk med seg at William kom tilbake i Skam igår? Snakk om at lykken er komplett da dere. Haha!! Jeg elsket sesongen med Noora og William, og siden da har jeg sett på sporadisk. Ved en tilfeldighet switcha jeg innom Nrk ikveld idet ungene hadde lagt seg. For en surprise! Nå er det verdt å begynne å se igjen altså. #ikkevoksen haha!
Men dere, igår tidlig tok jeg meg en løpetur i skogen. Plutselig møtte jeg på en flokk med kuer og kalver. Jeg ble redd, men listet meg forbi de. Deretter løp jeg til toppen og kom på at jeg måtte jo forbi de igjen på vei ned. Pulsen var meget høy! Men jeg kom meg forbi igjen og løp videre. Jeg innså at jeg er ganske redd kuer ja. Vel hjemme så spurte jeg Kristian og en kompis om kuer kan være farlige og om jeg burde være så redd som jeg er. De begge to sykler mye og har møtt på en del kuer. Da kunne kompisen fortelle om en fyr her i bygda som ble angrepet av ei ku da han var på joggetur. Samme området som jeg jobber i.  Neida, så da så. Jeg har kommet frem til at jeg får finne meg ei ny løype. Kuer altså!
Idag er det Summer Open for Pernille, Cheerleading oppvisning. Stas å se de ute på matta, de begynner å bli så flinke nå. Det er bare 2-3 oppvisninger i året så da er det ekstra stas. Marielle og jeg skal rett i bade-bursdag etterpå. Vil tro det er ei som er sliten ikveld:) Jeg har lyst til å bytte ut putene i stua i helga. Nå må rosa inn igjen. Favoritt!

Lag dere en fin fin lørdag! Og du, fikk du ikke med deg Skam så ta en titt på nettet, eller Nrk. ♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg