En viktig faktor for suksess!


Hei mandag! En av mine favorittdager! Jeg blir bare mer og mer glad i mandager, noe jeg ikke var tidligere. Nå ligger en hel ubrukt uke foran oss. det er opp til oss selv hva vi gjør ut av den.

Make some goals- Organize your week- Stay focused!

Jeg starter uken med å legge en plan for uken, eller fullføre planen min blir mer riktig. For jeg begynner allerede på søndag og legger en grov-plan for uken. Og i løpet av mandagen finpusses den. Jeg legger inn mine mål for uken, hva jeg skal gjøre og deler det opp i dagene. Alt fra jobb, trening, handling av mat, middagsplan, bursdager, møter, aktiviteter for barna osv. Da vet jeg hva jeg skal og jeg synes jeg selv får mye mer ut av uken. Og ikke minst så får jeg gjort mye mer. Dette begynte jeg med da jeg drev butikken og stress var mitt mellomnavn:) For å få kabalen til å gå opp var jeg nødt til å planlegge og det ble mer struktur i hverdagen. Mange lurte på hvordan jeg fikk tid til å trene så mye den gangen også. Vel, det handler om å organisere, planlegge og ikke minst prioritere. Du får tid til det du vil, bare du legger en plan. Og ikke minst holde den planen. Jeg mener det er en viktig faktor for suksess!


Jeg mener at skal man komme noe vei, utrette det man drømmer om og nå mål her i livet så er planlegging en viktig faktor. Og handlingskraft! En annen ting som jeg anser som viktig er å være et hestehode foran og vite hva som kommer. Vit hva du skal gjøre når du er ferdig med en ting. Det er god planlegging på sitt beste. 

Jeg har mine mål klare. Innerst inne så skremmer de meg, men målene må bety noe for at det skal være noe å strekke seg etter. Jeg liker å jobbe etter mål, og utfordre meg selv. Et liv uten mål og drømmer blir for meg kjedelig. Hver uke kan inneholde mål, store som små. Liker du å jobbe mot mål?
 

4 kommentarer
  1. Det samme gjør jeg også! Gjør en kjempestor forskjell. Nå har jeg også begynt å opplære barna i det (har større barn;)). Jeg bruker kun et A4 ark, bruker du den Filofaxen? Hvilket format?

  2. Alt praktisk som MÅ huskes, lagres i kalendern på telefon. Ellers så e man jo rutine menneska og hverdagan har jo sine rutina. Men ellers så blir veien til mens æ går, æ synnes alt blir mer interesang da og æ slæpp å ha kontroll på uvesentlige ting som ikke betyr nokka. For mæ e det egentlig viktikst å leve i nuet og skape gode minna, mål blir æ bare stressa av.
   Fin blogg du har æ slæng mæ på å følle dæ 🙂

  3. Anonym: Jeg har ikke klart å bruke tlf jeg, av en eller annen grunn liker jeg å ha det i en bok. Kanskje litt gammeldags men:)
   Nå som jeg har en annen frihet i hverdagen enn da jeg drev butikken så blir veien mer til mens jeg går. Men skal jeg komme dit jeg vil så må jeg har mål å strekke meg mot. Da kommer konkurranse instinktet inn:)
   Og tro meg, jeg lever i nuet. Det er et av mine store passion<3

   Koselig at du vil følge:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg