Livet er best ute!


ÅÅÅÅ! Endelig er solen tilbake. Jeg hadde nesten begynt å miste troen på sommermåneden juni. Nå har vi hatt litt for mye regn. Så sol jeg har ventet på deg. Apropo regn, det er så klinete og vått i skogen nå. Regner med det tørker opp nå. Jeg tok en løpetur i lunsjen idag. Ja, faktisk i skogen der jeg møtte kuene sist. Heldigvis møtte jeg ikke på de denne gangen, men jeg så sporene i gjørma så de var sikkert ikke så langt unna. Jeg var litt småredd da jeg løp oppover, men hadde bestemt meg for å snu o, jeg møtte på de. Men jeg fikk fullført:) Det er noe eget med å løpe i skogen. Stillheten, lukten, ujevnt terreng. Åååå♥ Livet er best ute.


Vel hjemme tok jeg en kjapp dusj og hoppet inn i bikinien. Hjemmekontor ute i solen er helt innafor. Jeg liker at jeg kan trekke meg ut når solen skinner og nyte de strålene vi får. Det er ikke alltid like lett å jobbe ved macen når solen skinner, men jeg har lært mine triks:) Idag var det dagen for telefonsamtaler også, og de kan lett taes fra solsenga. Livet er best ute, og jeg nyter♥


Om kort tid skal jeg hente mini i barnehagen for da rekker vi hjem og skifte og spise litt. Det er duket for nok en sommeravslutning. Iløpet av 1,5 uke er vi gjennom 4 avslutninger og 4 bursdager. Juni er måneden for kakebaking, avslutninger og matfat. Det er helt greit i år for jeg koser meg med det. Og ungene elsker det!

Ha en fin onsdag!
 

3 kommentarer
  1. Hei, fint innlegg:) Prøver å følge deg men får det ikke til?! Vet du hvorfor? Når jeg leter etter bloggen blir den ikke funnet blant de man kan følge.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg