Vær mentalt tilstede!

Første skoledag for Pernille, jeg husker dagen som det var igår. Nå har det seg slik at det var ikke akkurat igår hun startet på skolen, det er allerede gått 3(!) år. Nå har hun akkurat avsluttet 3.klasse, og har sommerferie. Dette skoleåret har gått fort akkurat som andre år, men samtidig har det gått saktere. Hvorfor? Jeg har mentalt vært tilstede. Det er stor forskjell på å være tilstede og mentalt tilstede. 

Jeg tok et valg for ett år siden, og la ned butikken min. Det var et kjipt og skikkelig vanskelig valg å ta. Butikken hadde jeg startet opp fra bunnen av, sett den vokse og på mange måter så var det min baby nr.3. Og ikke minst min drøm. Men når jobben tærer deg i alle ender så må en endring til. Siden det var min butikk, jeg som jobbet mest og styrte den så var det ikke så mange muligheter for andre endringer enn å legge den ned. Jeg ville ikke bare eie og ikke drive den. Alt i alt så var det absolutt det mest riktige valget jeg kunne ta.

Familien og meg selv har fått nyte godt av denne avgjørelsen. Dette året har vært tøft, men samtidig et av de beste årene i mitt liv♥ Jeg har lært meg selv å kjenne, på godt og vondt. Jeg har bygget meg opp til å bli sterkere enn før, både fysisk og mentalt. Og jeg har lært barna mine å kjenne mer enn før. To dager i uken har Pernille kommet hjem til lunsj, hjelp til leksene og tid alene sammen med meg. Vi har hatt de gode samtalene, som mange glemmer eller ikke har tid til i en hektisk hverdag. Hun har fått unna lekser så hun kan ha leksefri de andre dagene. Det har gitt rom for tid til cheerleading, og mer fritid. 
Jeg er så takknemlig for at jeg hoppet av hamsterhjulet for ett år siden. Eller det vil si jeg tryna skikkelig og rulla ut av hamsterhjulet, nærmest livløs. Det tvang meg til å gjøre en endring. Jeg visste ikke at en endring ville ha så mye å si for meg og mine. Det er deilig å kjenne at jeg har overskudd, glede og er lykkelig innerst inne i magen:) Det unner jeg alle. Nå bygger jeg opp en business hjemmefra, hjelper andre mennesker med en bedre helse og hjelper andre med å se at det finnes muligheter om man vil ha en endring. Barna mine er viktigst og de trenger meg på alle plan, både fysisk og mentalt. 


Lever du i hamsterhjulet og kjenner at du vil eller bør gjøre en endring? Da vil jeg gjerne høre fra deg, det kan være muligheten jeg sitter på også er noe for deg. Ting blir ikke bedre før du selv foretar deg en endring. [email protected]

120 kommentarer

Siste innlegg