Det er revolusjonerende!

Hei mandag! Noen av dere som har lest det nyeste Costume? Der kan dere lese om Infinite, en revolusjonerende hudpleie serie. Den kombinerer det beste fra både naturen og vitenskapen. Og tilbyr huden pleie fra innsiden og ut.

4 GRUNNER TIL Å BRUKE INFINITE:

1. Skreddersydd for huden i ansiktet. Hydrating cleanser er en lett, fuktgivende og mild lotion rengjørings-lotion med nøye utvalgte ingredienser tilpasset huden i ansiktet. Med bl.a aloe vera og solsikkeolje får du en sunn silkeglatt følelse, som beskytter og pleier. 

2. Et startskudd for hudpleien. Firming serum tilfører masse fukt og aktive ingredienser som arbeider med å forbedre hudkvaliteten mer enn noe annet produkt i hudpleierutinen din. Fuktgivende, mykgjørende og absorberende. 

3. Tilskudd for hudens byggestener. Kosttilskuddet collagen complex betsår av bl.a hydrolysert marint kollagen, en variant av de samme proteinene som bygger opp huden din. Kroppens egen produksjon av kollagen avtar med alderen, men dette tilskuddet bidrar til hudens normale kollagendannelse. 

4. En hjelper i natten. Til hudtyper som trenger ekstra omsorg, eller deg som bare vil ta ekstra vare på huden din; restoring creme. Det er en rik nattkrem som inneholder mer næring og virkningsfulle ingredienser enn dagkrem, og pleier og restituerer huden din mens du sover. 


Selv har jeg testet denne serien i 2,5 uker nå og må si jeg er forelsket! Huden min kjennes så babysoft ut♥ Hudtonen min er blitt jevnere og jeg har fått en ny glød. I tillegg så er huden min fastere og strammere, noe som ikke er så dumt når man er passert 30 og litt til. Det anbefales å starte med forebyggende hudpleie når man er passert 25år, noe jeg ikke har gjort. Men nå er jeg igang og har ingen plan om å slutte! Infinite har flyttet inn på mitt bad♥

Infinite har ikke bare vært i Costume den siste tiden, men også i Tara. Bloggeren Emilie Tømmerberg har skrevet om serien HER. Den er altså overlat for tiden og har tatt oss med storm. Hovedlageret ble tomt 2 ganger siden lansering for det ble solgt mer enn først antatt. Jeg anbefaler serien på det varmeste♥

Infinte finnes HER. Og det er 90 dagers fornøydhetsgaranti på den, enten er du fornøyd eller så får du pengene tilbake. Jeg har selv brukt mye penger på produkter opp igjen for å finne ting jeg liker, og aldri har jeg opplevd å få en fornødhetsgaranti. Det er helt rått!

//Reklame for egen butikk//

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg