-Dagens møtested; en perle!


Dagens møtested ser ganske ok ut, eller? Hjemmet til min sponsor og veileder er en skikkelig perle. Tenk å våkne opp til denne utsikten hver dag, tasse ut på trappa og nyte dagens første kaffekopp. Jeg har alltid hatt en crush for havutsikt. Måker, båter, blank speilflate, stillheten og noe vakkert å hvile øyene på- altså♥

Drømme Drømme….

Jeg og Marielle kjørte Pernille til cheerleading summer camp idag tidlig før vi tok turen til Son. Marielle har vært her noen gang nå og det var uaktuelt at jeg skulle dra alene. Hun elsker å være med meg til Torun! Det forstår jeg veldig godt, for her blir hun vartet opp som en prinsesse. Og hun løper fritt rundt i hagen, så mye å se på og oppdage. Lykken ble komplett da hun fikk bade i jazzucien ute, mens vi andre hadde møte.
Jeg har den dyktigste, rauseste, snilleste og mest inspirerende sponsoren! Og jeg elsker å jobbe med mennesker som utfordrer, viser vei og støtter meg. Det er viktig for å lykkes. Jeg lærte en gang at skal man lykkes så må man jobbe med mennesker som er bedre enn deg selv, jeg er glad for at jeg valgte den beste sponsoren:) Grunderlivet er ikke alltid en dans på roser. Da jeg startet interiørbutikken min så hadde jeg ikke å spørre, veilede eller hjelpe meg. Jeg måtte finne ut av det meste selv, og det ga meg mange våkennetter. Det var ensomt og jeg visste aldri om det jeg gjorde var rette veien. Nå som jeg har min egen business under paraplyen Forever Living så er jeg ikke alene lenger. Jeg har en sponsor, på lik linje som alle andre også har. En sponsor skal lære opp, veilede, coache og hjelpe på veien. Det er en fantastisk måte å jobbe på, jeg har alltid noe å ringe om jeg står fast:)

Jeg er så heldig å få jobbe sammen med mange flotte mennesker, og jeg er sponsor og upline til en herlig gjeng. En av de jeg er sponsor til var med meg idag til Son. Mer kunnskap er kommet på plass og nye mål er satt. Nå gleder jeg meg til reisen videre. Det å hjelpe andre igang med sin business, dele av min kunnskap og følge de på veien er fantastisk!

 

2 kommentarer
  1. WOW! Son er så vakkert!Har en kollega som skal flytte dit pluss flere venner. Herlige bilder:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg