Er det slutt?


Helt fra jeg var liten har jeg drømt om hvordan livet skal bli når jeg blir stor. Jeg har tegnet, skrevet og drømt. Kreativiteten har alltid vært der. Helt fra jeg kunne skrive har jeg ført en form for dagbok. Alt fra hemmelig dagbok med lås til Topp skoledagbok. Jeg liker å skrive, få det ned på papiret.

Men i det siste har det vært slutt. Jeg har åpnet bloggen mange ganger, men ikke fått meg til å skrive. Kreativiteten har vært borte. Det samme har lysten. Og da har jeg bare lukket den igjen. Men så kommer samvittigheten, jeg blir stresset over å skrive noe.  Jeg har blogget i over 8år. Herremin det er lenge det! Så lenge har det vært en del av min hverdag. Vår hverdag. Daglig tenker jeg på innlegg, tar bilder og planlegger. Men i det siste har jeg ikke hatt det i tankene, og da har jeg heller ingenting å skrive. 

Det hele startet som en hobby. Jeg delte mine interiør prosjekter, store som små. Det var en gang i tiden hvor jeg pusset opp møbler, malte rom, sydde gardiner og puter, sprayet gamle interiørskatter, puslet med detaljer og var kjempe kreativ. Det var gøy å dele, inspirere og være kreativ. Den gangen var jeg også anonym på bloggen, Drømmeverden het jeg da. Så utviklet denne hobbyen seg til en business og jeg startet Drømmeverden interiør. På samme tid bygget vi drømmehuset vårt. Mange tusen fulgte oss på veien. Bloggen ble en plattform for interiør og ikke minst en markedsføringskanal for butikken min. Alt salg på nettbutikken kom fra den eller andre sosiale medier. Sprøtt? ja, det er sprøtt! Jeg var ikke anonym lenger heller. Leserene mine ville ha mer om meg, familielivet, barna, trening og mat. Og det fikk de litt etter litt, jeg delte mer og mer. Det hadde en bakside også. Bygdedyret våknet og glefset stadig vekk til. I begynnelsen hatet jeg det, men etterhvert ble jeg mer og mer sterk. Janteloven sitter godt i her i Norge, og spesielt på bygda. #fuckjanteloven

Det siste året har jeg brukt mye tid på å finne meg selv. Hvor vil jeg med bloggen? Den kreative hobby bloggen forsvant da jeg startet butikken. Interiørbutikk bloggen forsvant da jeg la ned butikken. Det er begrenset for hvor mange ganger jeg kan bytte ut tekstiler, interiør og møbler her hjemme. For til deg som ikke har forstått det tidligere; mye av det jeg presenterte her på bloggen av interiør var ikke mitt, men stylet her hjemme for å ta bilder til nettbutikken. Jeg har fortsatt en stor interesse for interiør og deler mer enn gjerne interiør bilder og diverse stylinger.

Den siste tiden har jeg vært innom tanken om jeg skal legge ned bloggen. Jeg har aldri hatt bloggen som et levebrød slik som et knippe andre mennesker har i Norge. Og da blir jeg irritert på meg selv for at jeg gir meg selv dårlig samvittighet for å ikke blogge en dag. Jeg har ingen jeg må please, men da jeg hadde butikken “måtte” jeg blogge jevnt for å holde salget oppe i nettbutikken/butikken. Bloggen var engang et fristed, og det er nettopp det den skal være. Min drømmeverden. Jeg har kommet frem til at jeg elsker å skrive, dele og inspirere. Og det tenker jeg å fortsette med, på mine egen premisser♥

♥Håper du vil følge meg videre på ferden♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg