-Sunny Beaches-


Sunny Beaches altså! Ok, vi kan ikke skryte på oss altfor mye sol og strandvær her i Danmark. Men alt i alt så må vi være fornøyd. Danmark er et blåseland, sånn er det bare. Vi har hatt noen dager med deilig sol og det gjør godt. Men som jeg sa til de andre her på huset: hva forventer vi egentlig med flere, store vindmøller ute på odden her? Jepp, en del blåsevær må det da være.

Jeg snublet nærmest over denne T-shirten fra Ganni i en butikk da vi var ute på utflukt. Lucky me! Jeg har siklet på den en stund og vurdert å bestille den hjem i posten. Men nå slipper jeg det♥ Liker hvordan den er så lett og tynn i stoffet. Jeg er ikke så glad i tykke t-shirts…. Ny favoritt her altså:)
Nå er det pakking av bilen, ryddling av huset og vask som gjenstår. Idag reiser vi hjemover igjen. Men først venter en dag i Ålborg før vi skal på båten. Gleder meg til å se nok en by her i Danmark. Utrolig hva vi har fått til på en uke. En fantastisk fin uke med gode venner og fine barn er ved veis ende. Sommerminner!
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg