Helt Rotløs!!

Åååå senga mi❤ Er det lov å savne den etter 1,5 uke på farten? Jeg er så ekstremt glad i og ikke minst avhengig av senga mi. Eller vår blir vel mer riktig å si. Ryggen min blir helt tulling av å ligge i andre senger, så nå begynner jeg å få skikkelig hjemlengsel.

Vi dro rett til campingen fra danskebåten. Midt på natta kom vi hit, så gårdsdagen ble litt så som så. Det merkes når barn får lite søvn. Ja, det merkes på oss voksne også;) Vi tok livet med ro, solen skinte og dagen brukte vi på stranda. Etterpå ble jeg så rastløs at jeg måtte ut å løpe. Fant en ny løperute, Weee! Små gleder, så nå gledes det til mange fine turer.

Litt mer tid her i paradiset vårt før vi vender snuta hjem. Gleder meg så mye til å dusje på badet vårt igjen! Og ikke minst pakke ut. Jeg er dårlig på å bo i koffert. Men vet du hva jeg gleder meg nesten mest til? Vaske klær! Jepp, du leste riktig. Det er ikke det at jeg liker så godt selve vaske jobben. Men lukten av nyvasket tøy er så digg og det å få unna skittentøy er digg. Nå begynner vi å få en del så det skal bli godt å bli kvitt det🙈

Det er godt å være bortreist, men hjemmet vårt er best❤ egentlig ganske godt å kjenne på den følelsen innimellom, det gjør at jeg setter mye større pris på det vi har. Noe man fort glemmer i hverdagen.

Nyt sommeren videre☀

6 kommentarer

Siste innlegg