Takk og Farvel!


Åååh du har vært så fin♥ Sommeren til nå har vært veldig bra, og den er på langt nær ferdig. Vi kan ha mange fine uker foran oss fortsatt, faktisk helt ut i september før høsten tar mer over. Men vi har vendt snuta hjem for nå. Det har vært deilig å være bortreist, men en dag må man si takk og farvel også.

Vi hadde noen fantastiske dager i paradiset vårt. Solen skinte fra skyfri himmel og svetten rant. Sånn skikkelig sommer som jeg husker som liten! Når det er varmt til langt utpå kvelden. Jeg husker det så godt som liten på campingen, vi var på stranden hele dagen og dusjet ikke før kvelden. Da fikk vi nesten ikke på oss klærne for det var fortsatt varmt. Ååååh fantastisk! Egentlig ville jeg ikke hjem igjen, men været var ikke meldt så bra fremover alikevel. 

Det var godt å komme hjem for å starte med klesvasken. Vi var nesten ikke innenfor døren her hjemme før jeg satte igang maskinen. Snakk om å være ivrig:) Nå må jeg vente for tørkestativene er smekk fulle. Så fort det er tørt så setter jeg igang igjen. Ungene synes også det var deilig å komme hjem. Det er lenge siden de har sittet så lenge på rommene sine og leke. Litt sånn stille at du må gå å sjekke om at det ikke foregår noe tull:)

Nå får jeg komme meg på veien, Oslo next up:)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg