Å kjenne at man lever❤

Lukten etter regn, ren natur og blomster. Det er lite som kan slå en løpetur i skogen. Da kjenner jeg at jeg lever❤ Ulendt terreng er det beste. Ryggen min er ikke så glad i asfalt og hardt underlag.

Pernille har den siste tiden vært så opptatt av å jogge. Hun kler på seg treningstøy, løper rundt huset og bort til mommo før hun fortsetter med sit ups ol ute i hagen. Mulig hun er "miljøskadet" av sin mor🙈 isåfall så er det en positiv bivirkning av alle mine treningsturer. Aktive barn er sunt❤

Hun ville bli med meg ut på løpetur i skogen så da fikk hun såklart det. Vi dro opp til skogkanten rett ved huset vårt og løp innover. Det gikk ikke like fort som det pleier, men fy sødern så flink hun var! Om hun ble sliten så fikk hun gå. Jeg løp da litt tilbake og tok henne deretter igjen. Da følte hun ikke at hun ble "hengende" etter, og jeg fikk litt mer trening. Vinn-vinn!

Moro å se igjen kunstverket hennes fra hun var ca 4år. Noen klosser på bakken som har ligget slik siden. Mens hun plukket blåbær på veien hjem så kjørte jeg intervaller i en bakke.

Dette fristet til gjentagelse❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg