Tropisk hageparty og ett år eldre!


Hei og hopp, og hipp hipp! Snakk om å være sliten i lattermusklene idag a dere! Igår var det duket for tropisk hageparty her i heimen. Undertegnede har bursdag idag så da feiret vi oss inn i dagen min. Noe så perfekt♥ Det ble en god samling med fine mennesker, latteren satt løst og jeg tror ikke jeg har ledd så mye på så lenge. Eller så høyt for den saks skyld. Marielle kunne nemlig fortelle de idag at hun hørte at vi ledde (hennes valg av ord) høyt igår. Ikke det at ungene var hjemme altså bare så det er sagt. Men de var hos mine foreldre som bor en liten spasertur fra oss. 

Jeg er litt over gjennomsnittet opptatt av det estetiske så en temafest synes jeg var på sin plass. Farger stod i høysetet igår. Planen min var å gjøre enda mer ut av teamet, men tiden gikk litt fra meg siden vi har vært bortreist. Blant annet skulle jeg bestille diverse pynt på ebay slik som en stor oppblåsbar palme og flamingo. Men da jeg tok tak i det så var det for knapp tid for sending. Dette er andre året vi har en hagefest rundt min bursdag så neste år kan det være jeg tar den til the next step:)

Det ble så koselig stemning når det ble mørkt. Masse tente lys, fyr på peisen og lysende flamingoer. Du må tro jentene mine elsker de rosa flamingoene! Vi droppet telt i år siden det var meldt så mye regn, og ommøblerte heller uteplassen vår. Spisebord under taket og sofaen foran peisen. Og sånn blir det stående fremover, for det var jo helt gull! 
Kamera ble glemt da gjestene kom så da ble det bare disse bildene. Men det er kanskje like greit. Hihi:) Tusen tusen takk for alle som kom og feiret dagen sammen med meg♥ Kvelden og natten ble topp! Og jeg vet at mange av gjestene ikke er fult så i farta idag, og det må jo bar bety en ting. En vellykket feiring:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg