Hva har jeg begitt meg ut på?

God morgen! Jeg har en tendens til å ta meg litt vann over hodet. Ihvertfall når det er ting som intresserere meg. Og nå tror jeg at jeg er på dypt vann igjen. Det starter med noe lite og blir til noe stort. Men gir jeg meg? Nope, det har jeg tilgode å gjøre:)

For en stund siden begynte Pernille å snakke om at hun ønsket seg et litt kulere rom. Hun er fylt 9år og skal begynne i 4.klasse til mandag. Hun er absolutt ingen lite jente lenger, og jeg kan se at rommet hennes er litt for rosa og sukkersøtt. Men herremin som jeg elsker den rosa bobla! Denne uken tok vi opp igjen pratet om rommet hennes og jeg spurte hva hun ønsket seg. Et kulere rom, ikke så mye rosa, vekk med en del leker, sminkebord, speil, sofa, ny farge…. Hun visste akkurat hva hun ønsket seg:) Mulig hun slekter litt på mammaen sin. Jo eldre hun blir jo mer lik blir hun meg, en liten mini-me faktisk. 

Etter å ha hørt ønsket hennes og tenkt litt så ble vi enige om å fikse det NÅ. Jeg tror hele ungen satt som et spørsmålstegn. Skal vi begynne med engang, mamma? Hun strålte. Og slik ble det. Igår tok jeg henne med på en inspirasjonsrunde og litt shopping. Planen er klar og vi er igang. Tror jeg gleder meg like mye som henne. Endelig får jeg bruke interiør-lidenskapen min og kreativiteten. Den har ligget nede veldig lenge. På rommet sitt har hun en nydelig lyserosa sommerfugl tapet. Hun ønsket ikke den mer, men ville ikke male over den heller. Så da har jenta med verdens største hjerte bestemt at lillesøster skal få ta over rommet hennes. Marielle får nå rommet med rosa tapet og rosa prinsesse seng, hun smilte fra øre til øre. Faktisk byttet de rom da de skulle legge seg igår kveld. Det var to spente jenter som la seg igår.

Gleder meg til å vise dere resultatet!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg