Ny start, skolestart og tilbake til gode vaner!

God morgen mandag!! Idag starter hverdagen sånn på ordentlig her hos oss, og sikkert hos mange av dere. Skolestart for eldstejenta. Jeg skal innrømme at jeg har gledet meg veldig til denne dagen. Skoleferie og sommer er fint det, men 8 uker kan bli litt mye. Både for store og små. Hvordan løser dere det med skolefri, begge foreldre i jobb og for "stor" for SFO? Jeg har snakket med flere foreldre som har måttet ha med barn på jobb. En dag er greit, men flere uker da… Pernille har også vært med på jobb og jeg har tilpasset dagene etter henne, da takker jeg for hjemmekontor og fleksitid. Men uansett så blir det utrolig godt å komme tilbake til rutiner og hverdagen. For i mine øyne er hverdagen best❤

For å komme tilbake til hverdagen, gode vaner og bli kvitt sommeren så starter jeg og flere andre på en 9 dagers kickstart. Noen denne uken, noen neste uke. Det er på tide å vaske sommeren ut av kroppen. Jeg tok C9 programmet på nyåret og det ble en ny start for meg. Det er lett å unne seg litt ekstra kos både her og der, som tilsammen blir mye ekstra iløpet av uken. Uvaner er mye lettere å tilegne seg enn å bli kvitt. C9 programmet er et 9 dagers program hvor kosthold, mosjon og fokus på å bli kvitt uvaner står på planen. Det er utrolig hva disse dagene gjør for kroppen, og ikke minst hodet vårt. Jeg er ikke bare ute etter mindre cm, men den følelsen av å ha det DIGG innvendig. Den unner jeg alle❤ For meg gir C9 meg masse energi, økt treningsglade, bedre søvn, helse- ja, det er det beste med C9!

Etter C9 fortsetter jeg på F15. Det er et 15 dagers program med enda mer fokus på kosthold og trening. F15 finnes i 3 forskjellige kategorier- begynner, middels og avansert. Alle disse 3 finnes igjen i 2 nivåer. Alt ettersom hvor man er treningsmessig. Så programmene blir tilpasset hver enkelt. Perfekt!

Selvom jeg trener mye og har et sunt og balansert kosthold til vanlig så er det godt å kjøre en kickstart etter sommeren. Etter to måneder med litt mye "helgekos" og happenings så trenger jeg en restart. Jeg er ikke ute etter en slankekur eller quickfix, for det har jeg ikke troen på. Men en forandring og en sunn livsstil.

For det å være over 30år, mamma og i bedre form enn noen gang kan ikke måle seg med noe❤

//Vil du også ha en forandring eller rett og slett en kickstart? Bli med du også, vi har plass til flere. For mer info [email protected]// #getforeverfitnow

/reklame for egen butikk/

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg