-Breakfast obsession-

Hei onsdag!! Hvordan går den første uken med skolestart? Jeg må ærlig innrømme at jeg liker å være tilbake i hverdagen med faste rutiner. Da fungerer jeg best og ser at barna gjør det samme. Jeg er gressenke hver uke, noe jeg alltid har vært, men merker at ting går litt mer smooth når rutinene holdes. Unger trenger rutiner, regler og ikke for mye av det uforutsette:)

Ikke bare får vi rutiner på gjøremål, men også på mat. Jeg har siden nyttår hatt helt dilla på protein-smoothie til frokost. Det gir meg en frisk og god start på dagen. Jeg merker at kroppen min fungerer bedre, har mer energi og blir ikke så fysen utover dagen med riktig ernæring. Tidligere laget jeg en del smoothie av bær og frukt her hjemme, men det metta dårlig. Nå lager jeg noe av det samme, men tilsetter protein pulver. Da holder jeg meg lenger mett og får en mer næringsrik frokost.

Kort fortalt så blander jeg en shot aloe vera, en pakke fiber, forever ultra pulver og bær/frukt/grønt. En skikkelig næringsbombe altså! Noen ganger tilsetter jeg argi+ som jeg tar hver dag oppi også for å spare tid. Jeg har testet ut masse forskjellige mikser av bær, ananas, mango, eple, grønnkål, spinat, avokado osv. I tillegg har jeg laget vafler, pannekaker, sjokolade kake osv med dette protein pulveret. Så mye sunt og godt!!

Jeg lager nå en samling av alle disse oppskriftene og sender med til de som bestiller minimum 2 poser Forever Ultra. Sjekk ut Nettbutikk her.

Ønsker den en strålende dag☀

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg