Er det deilig å være sin egen sjef?

Hei tirsdag! Og hei fra spisebordet a la hjemmekontoret! Mandagen forsvant i en fei for min del. Men herremin så utrolig effektiv dag, sånne dager vil jeg ha enda flere av. Du vet slike dager du bare kan krysse av det ene etter det andre på lista? Love it!

Jeg har vært grûnder og min egen sjef i 7år nå. Om det er deilig å være sin egen sjef? Både ja og nei. Det er både negative og positive sider ved det, og det er stor forskjell på hvilken type business du driver. Mesteparten av denne tiden har jeg drevet min egen butikk, både fysisk og nettbasert butikk. Nå som butikken er historie så driver jeg min egen business innenfor network marketing, på mange måter en mer spennende business-modell.

Frihet til å styre tiden! 

Jeg trives med å være min egen sjef og styre min egen tid. Men det betyr ikke at jeg har 100% frihet til å gjøre akkurat som jeg vil eller kan lene meg helt tilbake. Gjør ikke jeg jobben så er det heller ingen andre som gjør den. Ja, jeg kan velge når jeg vil jobbe og hvor jeg vil jobbe fra. Men jobben MÅ gjøres! Dagens arbeidstid kan deles opp igjennom dagen, gjøres sammenhengende eller flyttes til kvelden om man vil ha fri på dagtid. Det kaller jeg FRIHET til å styre egen tid. Da jeg hadde butikken så hadde jeg ikke den friheten fordi butikken hadde en åpningstid som måtte følges. Jeg hadde fast arbeidssted og tid, og ingen frihet til å styre egen tid. Det var den største forskjellen. Til tider gjorde det at jeg følte meg kvalt. Frihet til å styre egen tid betyr ikke at man ikke jobber eller bare har fri, men at man bestemmer når på døgnet jobben skal gjøres. ♥La livet bestemme jobben din, ikke la jobben styre livet ditt♥

Bygg din egen drøm, ikke bygg andres drøm!

De fleste som har bygget opp sin egen business vet at det ligger mye jobb, motgang, frustrasjon og tårer bak. Man må prøve og feile og det krever sitt. Ja, man legger mye i jobben, men alt går tilbake til seg selv. Det er det fineste! Det er motiverende å jobbe for sin egen drøm, legge ned ekstra innsats for det er DU selv som kan høste av godene. Det elsker jeg ved det å være min egen sjef! Over halvparten av befolkningen har en grunderdrøm. Selvom det koster å bygge opp noe eget så er det noe med å bygge sin egen drøm. Bygger man andres drøm så får man stort sett ikke noe ekstra for det, annet enn at man hjelper til å bygge opp en annens drøm. Mange som ønsker å bygge sin egen drøm tør rett og slett ikke, ofte på grunn at det kreve store investeringer og risiko. Det vet jeg alt om, for det er hverken gratis eller uten risiko å starte opp en butikk. Fordelen med å bygge en network marketing business er at det er risikofritt og har lav investering. 

Har du en drøm om å bli din egen sjef? Følg drømmen din♥

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg