2 måneder igjen!

Idag skriver vi 24.oktober. Flere enn  meg som tenker at det er bare 2 måneder igjen til julaften? Og enda kortere tid til årets koseligste måned, nemlig desember. Det kribler i alle celler bare ved tanken. 

Idag har jeg børstet støv av noen julebilder fra ifjor Sånn for å sette den rette stemningen. Det er fortsatt en måned igjen til jeg begynner å pynte her hjemme, men det skal være klart til første advent. Apropo advent! Jeg har kommet godt igang med julekalenderen til jentene. Det blir pakke-kalender akkurat som ifjor, og året før og året før… Tradisjon! Jentene våre får både ting de trenger som sokker, truser, vanter, pysj og de får små ting de ønsker seg slik som hårspenner, strikker, små leker osv. Og hvert år kjøper jeg en leke som kan deles opp i mange dager; lego, tusjer, puslespill etc. Også får de heller litt mindre gaver til jul.

Nå betyr ikke julen bare gaver. Stemning og følelser er viktige for meg! Det er viktig med tradisjoner, da kommer følelsene frem igjen. Og lukt! Julen er mange faste lukter. Jeg gleder meg stort til å bake med jentene, ha juleverksted og hjelpe de med å pynte rommene sine. Og pynte huset. Det er alltid stas. Men enn så lenge så nyter jeg synet av julen som popper opp i butikkene. Jeg planlegger en del og gleder meg til å den tid kommer.

Flere som har begynt å glede seg?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg