Slik skaper jeg høst inne <3

Velkommen inn i vår nye stue! Tenk at så lite kan glede et interiørhjerte♥ Mor selv hev seg rundt her om dagen og ommøblerte stua vår. Nå fremstår den som ny. Igjen! Jeg liker så godt å ha sofakroken ved de store vinduene våre nå som det er mørkere ute, for da får vi ihvertfall inn det lyset som er. På kvelden tenner jeg lys i vinduene og det er så koselig. Ja, og sånn ca alle andre kroker og kriker rundt i stuen også da. Mange mange levende lys♥

Stuen vår har en base som går i beige, lin, drivved og hvitt. Det git et lunt og perfekt lerret som jeg kan leke meg med hver sesong. Nå på høsten liker jeg veldig godt burgunder. Det syntes også veldig godt med tanke på kjolen min?:) Noen puter i burgunder og mønster, telysholdere i samme farge, kubbelys og friske blomster gjør sitt for å endre uttrykket. Så lite som skal til for å friske opp og skape høst i hjemmet. 

VOILA!

 

Ikveld ruller Eventyrlig oppussing i bakgrunnen her mens jeg jobber. Jeg liker å sitte med macen i fanget og jobbe mens lett underholdning står på. Elsker den programmet forresten. Ønsker meg en hytte jeg kunne pusset opp og stylet♥ Lykke♥ Nå må jeg nyte resultatet de skal vise nå.

6 kommentarer
  1. Hei 🙂 Hva slags farge har du på veggen? Kom inn på bloggen din fordi jeg googlet “hvit lin”. Har du den fremdeles? Hva synes du om den? Synes fargen ser veldig fin ut, men er bare redd for at den skal bli alt for lilla/rosa på veggen.

  2. Mari: Jeg hadde hvit lin tidligere i stuen her, men ble aldri helt fortrolig med den. Vi har møbler i lin farge og det crashet litt. Nå har vi marracesh og den er mye lunere og passer bedre til møbler/interiøret vårt. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg