En ny start!

Vi skriver 1. November idag. November du er hjertelig velkommen❤

Ikke bare starter førjulstiden om kort tid, men jeg har også bestemt meg for noe nytt. Jeg elsker følelsen og tanken av en ny start. Og det skal jeg benytte! Det er jo ikke et ukjent fenomen det her med et nytt år, en ny måned, en ny uke, en ny start. På mange måter. Hvor mange starter ikke et nytt og bedre liv på mandager? Eller med blanke ark og fargestifter til 1.januar. Jeg liker ikke å begynne noe nytt da for det blir så påtatt på en måte. For min del er det viktig å starte når man er klar✨

Idag er jeg klar for en ny start. At det ble 1.november er ganske tilfeldig. Det er nå jeg er klar! Jeg rykker tilbake til start, nye mål er skrevet ned og frua selv er ute av dvale. Jeg velger å kalle det dvale for føles som jeg har vært der det siste året. Litt sånn som bjørnen. Misforstå meg rett, jeg har ikke sovet i ett år men jeg vet at jeg ikke har gitt 100% av meg selv heller. Kapasiteten min har ikke vært helt tilstede, hodet har hatt andre ting å tenke på og jeg måtte finne en ny måte å leve livet på. Jeg kom inn i en komfortsone som jeg trivdes veldig bra i, men nå er det på tide å bevege seg ut.

Men herremin som jeg er klar! Jeg gleder meg til reisen❤ Magga er tilbake og det gledes. Smilet sitter løst, lykken kjennes helt inn i magen og jeg danser.

Jeg er ikke født til å gjøre ting greit eller halvveis, men 110%. Når jeg bestemmer meg så gir jeg alt. Idag starter jeg med blanke ark som skal fylles. Dette blir en spennende reise. Det beste av alt er at på denne reisen så skal jeg få ha med meg flotte folk, nye folk, dyktige folk, sultne folk, flinke folk og morsomme folk❤ Folk som er flinkere enn meg! Kanskje du blir en av de?

We raise by lifting others!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg