Helt slått ut….!

God kveld i de mange julehjem❤ Har julen vært fin så langt? Vi feiret julaften hjemme hos oss, og som jeg gledet meg til det. Dagen startet med julestrømpe, Disney og sen frokost. Ribba ble satt i ovnen, grøten putret på ovnen og vi fikk se 3 nøtter til Askepott hele gjengen. Ingen jul uten. I år ble det ekstra stas for begge jentene mine satt helt stille og fulgte møte med. Når det var ferdig så ville Marielle gjerne se det en gang til❤ Da er det bare å glede seg til neste år.

Vi pyntet oss og tok turen opp til kirka for å ringe julen inn. Da kan selveste julaften begynne skikkelig. Men er det ikke da typisk; jeg begynner å få mer og mer vondt i øret. Jeg hadde riktignok hostet og hatt vondt i halsen noen dager. Men øreverk??? Etter middagen ble smertene så vonde at jeg måtte ta smertestillende og nærmest ligge vannrett og se på at jentene åpnet pakkene. Jeg husket ikke at øreverk var så vondt? Har ikke hatt det siden jeg var liten, og sist jeg var skikkelig syk er snart 10 år siden og da hadde jeg influensa. Så jeg skal absolutt ikke klage😊

1.dag kastet jeg inn håndkle og tok livet med ro. Formen var ikke på topp, dotter i øra og en sinnsyk hodepine. Kanskje ikke så rart siden jeg hoster som en gal om natta. Tror Kristian snart slår meg ihjel🙈 stakkars mann..

Nå har vi reist til fjells for å slappe av resten av julen. Tror høyden gjorde noe med dottene mine. Nå kommer det væske ut av øret, og det kjennes litt bedre.

Uansett litt sykdom så har jeg fått oppleve julen og kost meg. Fordelen må være at matlysten er ikke helt der, så slipper jeg dette etagilde😅 Det er godt det er bra for noe!

Fortsatt fin jul til dere❤

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg