Dont be a passenger in Your own life!

Da er 2017 ved veis ende og vi kan si hei til 2018🌟 Endelig! Jeg har telt ned og ventet på dette nye året.

Da vi entret 2017 så hadde jeg et mål på agendaen og det var MEG SELV. Egoistisk tenker kanskje mange, helt nødvendig mener jeg. Etter mange år med utallige arbeidstimer med butikken og en spennende gründerkarriere, husbygging, svangerskap, permisjon, 2 barn, gressenke tilværelse og husmor så satte jeg meg selv sist. Jeg mistet meg selv. Tilslutt sa kroppen min stopp, noe jeg er veldig glad for idag.

Jeg har vært på en reise siden da som har vært som en berg og dalbane. Det har vært mange oppturer og nedturer, bråstopp og full fart. Denne reisen har lært meg selv å kjenne på en måte jeg ikke ville vært foruten. Jeg har i flere år delt, vist mine interiør-kunnskaper, inspirert og snakket med dere. Det er ingenting iforhold til å møte seg selv i døra. For det er tøft! Det å innse at du har tapt, du ligger nede og må reise deg opp igjen. I flere år løp jeg i hamsterhjulet dag ut og dag inn, det var lite tid til å kjenne på følelser og ta tak i ting som ikke var bra. Jeg var som en maskin som bare måtte fungere, et annet alternativ var det ikke. Butikken trengte meg, ungene trengte meg og hjemmet trengte meg. Men når man da tar seg tid til å kjenne etter så skremmer svaret deg. Jeg var sliten, ulykkelig og drittlei. Valget om en endring, det å tørre å ta et valg, sette meg selv først og gi litt faen ble min løsning❤

Jeg har på denne reisen snakket med mange i lignende situasjon, og da stort sett andre mammaer. For en trenger ikke drive en butikk for å være i samme hamsterhjul som jeg var! Altfor mange finner seg selv der inne, hvor alt går i 110 og en skal rekke over jobb, barn, aktiviteter, husarbeid og midt oppi det finne tid til seg selv. Det går ikke, rett og slett. Tidsklemma er et faktum.

Jeg trengte 2017 på å reise meg, bygge meg opp og bli en my utgave av meg selv. Har jeg nådd målet? Svaret er klart og tydelig JA🌟 og det til de grader. Jeg er en mye sterkere, bedre rustet og den beste utgaven av meg selv både fysisk og psykisk. Dette har vært året for personlig utvikling. Og jeg har gravd dypt i alle kroker og kriker. Nå vet jeg hva som virkelig betyr noe for meg, hva jeg vil og hvem jeg er. Trening, kosthold og helse ble satt i høysetet. Det å bygge opp en kropp som er nede tar tid, men med det riktige verktøyet så går det. Iløpet av dette året har det blitt mange løpe-mil, tunge løft, ren mat, kosttilskudd og riktig hjerneføde.

Når jeg nå hører at folk er misfornøyd, har ikke tid til noe eller kunne ønske de kunne følge drømmen sin så tenker jeg: du har et valg! Sett deg selv først og gi litt mer faen! Ikke bli en passasjer i ditt eget liv. Ta tak i rattet, sett deg i fører setet og bli kaptein i ditt eget liv. Altfor mange er passasjer i sitt eget liv.

Kjære 2018; jeg er så sinnsykt klar for deg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg