Absolutt ikke etter planen!

Idag var første ordentlige hverdagen igjen. Jentene skulle starte på skole og barnehagen igjen etter juleferien. Og det var min første ordentlige arbeidsdag i 2018. Men slik ble det ikke….

Nå har jeg gått på penicillin en uke, øret mitt renner fortsatt og smertene ble verre. Det viser seg at penicillin ikke funket på denne ørebetennelser, isteden så er det blitt mer hissig. Nå har jeg fått ny penicillin og krysser fingrene for at den funker. Jeg er så sliten av å ikke være i form! Det føles som jeg har en trang hjelm på hodet og hører alt i ekko. Noen her med erfaring med ørebetennelse?

Jeg er så sinnsyk klar for å starte 2018🌟 Målene er klare, planen er lagt og da gjenstår bare jobben. Nå som jeg skal holde meg inne, lytte til kroppen og ikke anstrenge meg for mye så gjelder det å holde motet oppe og gjøre det beste ut av det. Jobben min hjemmefra kan gjøres fra sofakroken og jeg kan styre alt selv. Ta pauser og ikke anstrenge meg for mye. Det er ikke så lett siden jeg blir så ivrig og elsker jobben. Men kroppen sier fra. Små økter går fint. Ganske fantastisk å ha denne muligheten💞

God kveld til deg🌟 jeg krysser fingrene for en natt med bedre søvn ikveld🌟

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg