På tide med en opprensking på alle plan🌟

God kveld på lille-lørdag! Allerede midtveis i uka, herremin her går det unna. Endelig begynner formen å bli stigende for min del. Nå har jeg hatt ørebetennelse siden julaften, og fortsatt er ikke øret topp. Smekk tett, faktisk. Så nå venter jeg på en tur til øre-nese-hals. Greit å sjekke opp. Men godt å kjenne at kroppen er på rett spor ellers ihvertfall.

Så fort jeg er tilbake til meg selv så skal jeg igang med januar clean-out. Jeg får et sånn rydde, vaske, kaste og starte på nytt behov hvert januar. Det skal bli godt å komme igang; bedre sent enn aldri. Først ut var garderoben vi har i gangen. Sko, jakker, utetøy, treningstøy og sekker nærmest datt ut av garderoben. Nå har vi fått system der inne, og kvittet oss med alt vi ikke brukte.

Neste på planen er walk-in garderoben vår på soverommet. Den har aldri blitt slik jeg ønsket meg, nå er tiden inne. Jeg har så mye klær og trenger ikke mer enn halvparten. Kles detox next up! Tilslutt så skal jeg rydde og lage nytt system/innredning på skafferiet på kjøkkenet. Når jeg er ferdig med alt dette så er det nærmere våren og klart for å rydde garasjen i huset. Den skal forvandles til noe nytt som jeg gleder meg storveis til!!!!

Det er ikke bare hjemmet som trenger en skikkelig utrenskning nå på nyåret. Neste uke kicker jeg igang med en ny runde med C9 programmet. Nå er det et år siden sist. Perfekt for å vaske ut jula, få tilbake gode vaner eller komme igang med en sunnere livsstil for de som trenger det. Jeg spiser sunt og trener mye gjennom hele året. Men ei litta nyttårsvask har alle godt av❤ 9 dager med fokus! Jeg elsker følelsen jeg får underveis og ikke minst etter endt program. Så lett i kroppen og full av energi. Gleder meg❤

C9 er et av mine mest populære program i nettbutikken så jeg legger link her til dere som vil lese mer, og kanskje bli med oss som skal igang? Her

Sov godt kjære deg✨

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg